zapri

Black Friday prinaša popuste od 20% do 75% ❤ Preveri akcijske cene >>>

Košarica
slovenian

Tinca Malinca
ti vedno z veseljem pomaga in svetuje!

info@malinca.si

051 244 557
8.99 EUR

Essential Kokosovo olje iz ekološke pridelave 210ml

Deviško hladno stiskano kokosovo olje je neravno in nehidrogenirano, nerafinirano in pod certifikatom ekološko pridelano.

Na voljo: Izdelek je na zalogi

8,99 €

Nagradne točke Z nakupom pridobiš 9 točk zvestobe. 9 točk = 0,45 €.


Kokosovo olje iz ekološke pridelave 210ml

  • Kokosovo olje iz ekološke pridelave 210ml
  • kokosovo olje
  • Ferrero roche
  • Slike strank
  • Slike strank

Kokosovo olje je olje najvišje kakovosti, ki se uporablja kot alternativa običajnim rastlinskim oljem. Je hladno stiskano deviško olje, ki je primerno tako da peko, cvrtje in kuhanje.

Kokosovo olje je iztisnjeno iz sadeža kokosove palme. Gre za zelo stabilno olje, ki postane tekoče pri 24°C, pod to temperaturo pa je v trdnem stanju, bele barve in mu pravimo kokosovo maslo. Je zelo dolgo obstojno, tudi če ga ne hranimo v hladilniku.

Na trgu se pojavlja veliko kokosovih olj/masel, ki so brez vonja in okusa, kar kaže na to, da je kokosovo olje termično in kemično predelano. Kokosovo olje Essential je olje najvišje kakovosti, saj je deviško hladno stiskano olje, ni hidrogenirano, je nerafinirano in ima certifikat ekološke pridelave. Tak postopek pridelave kokosu pusti rahel vonj po kokosu kar zgolj dokazuje njegovo kvaliteto.

Uporabljamo ga lahko kot dodatek k sladicam, smoothie-jem, namazom in omakam, za peko, cvrtje ali kuhanje, saj je olje zelo stabilno pri visokih temperaturah. Ker ekstra deviško kokosovo olje nima močnega ali specifičnega priokusa, je odlično za kuhanje, peko in cvrtje. Z njim lahko pripravljamo vse vrste jedi, ki ne bodo spremenile okusa, saj je kokosovo olje sladko in ima le blag in svež vonj po kokosu.

Kokosovo olje je zelo popularno tudi za kozmetične namene. Uporablja se za nego kože, las, za pripravo različnih mask in masaže. 

POMEMBNO! Kokosovo olje = Kokosovo maslo  

Uporaba deviškega kokosovega olja iz ekološke pridelave

Kokosovo olje se uporablja za sladice, smoothijem, namaze omake. Primeren je za peko, cvrtje in kuhanje kot tudi za kozmetične namene.

Kokosovo olje iz ekološke pridelave je olje najvišje kakovosti, zato se lahko zgodi, da na olju nastanejo rjavkasto-rumene barvne lise. Gre za naravni pojav, saj se pri postopku filtriranja odstranijo le veliki delci in lahko pri tem ostanejo barvne usedline, ki izdelka ne pokvarijo, temveč so kvečjemu dokaz, da gre za res kakovostno kokosovo olje.

Sestavine: 100% ekološko hladno stiskano deviško kokosovo olje
Hranilna vrednost na 100 g:  energija 885 kcal, maščobe 100 g, ogljikovi hidrati 0.0 g, beljakovine 0.0 g, sledi soli, vlaknine 0.6 g.

Neto količina: 210 ml
Poreklo:
Šrilanka

EKO – pomeni, da ima izdelek certifikat Evrolist, ki zagotavlja, da je minimalno 95 % sestavin izdelka, ki so kmetijskega izvora pridelanih ekološko (pridobitev zahteva izpolnjevanje strogih evropskih predpisov).

Več o Kokosovo olje iz ekološke pridelave 210ml najdeš spodaj

O blagovni znamki Essential

Essentials se uvršča med vodilne proizvajalce in distributerje organske hrane na področju Evrope. Essentials izdelki vsebujejo le kakovostne sestavine, ki so minimalno obdelane, zato se lahko pohvalijo s svojo bogato hranilno sestavo in kvaliteto.     več

Prikaži vse artikle blagovne znamke Essential

Komentarji o Kokosovo olje iz ekološke pridelave 210ml

Potrebuješ mojo pomoč? Pošlji mi svoje vprašanje
Pošlji mi svoje vprašanje in odgovor dobiš v najkrajšem možnem času na tvoj email.