Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Zavrti kolo sreče

Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Vpiši svoj email, zavrti kolo in preizkusi svojo srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo do nedelje (4.5.) do polnoči
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone, ter na paketa 1+1 gratis (Maca v kapsulah in Uri kompleks).

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Čokoladni srček
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Čokoladni srček

SESTAVINE (za biskvit):
* 150 g bele pirine moke
* 150 g mleka
* 3 žlice 100 % kakava v prahu
* 50 g kokosovega olja
* 100 g kokosovega sladkorja
* 1 pecilni prašek
* 2 jajci

Čokoladni preliv:
* 2 žlici kokosovega olja
* 150 g temne čokolade s stevijo

OPIS POSTOPKA: Jajci dobro miksamo približno 10 minut. Ko so stepena, jim počasi med stepanjem dodamo kokosov sladkor. Stepamo nadaljnjih 5 minut. V eni posodi zmešamo skupaj belo pirino moko, kakav v prahu in pecilni prašek, v drugi posodi pa mleko, kokosovo olje. Penasto vmešani jajčni masi počasi dodajamo mešanico moke in mešanico mleka, dokler nam ne zmanjka. Maso razporedimo po obroču za peko torte v obliki srčka. Pečemo na 180°C približno 30 minut oziroma več (odvisno od pečice do pečice) .

Postopek za čokoladni preliv: Čokolado stopimo in ji dodamo kokosovo olje. Ohlajeno pecivo prelijemo s čokolado in postavimo v hladilnik, da se strdi.

Uživamo!

ČAS PRIPRAVE: 20 minut
RECEPT PRIPRAVILA: Manca Sodnik

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti