zapri

NE SPREGLEJ! Teden TOP 30 prodajnih hitov ✿ Izkoristi do 30% nižje cene TUKAJ.

Košarica
slovenian

Tinca Malinca
ti vedno z veseljem pomaga in svetuje!

info@malinca.si

051 244 557

Zgodba in ekipa

NASTJINA ZGODBA

Začelo se je v 3. razredu osnovne šole, ko so nas seznanili s prehrambeno piramido. Ja, tisto, ki nas uči, da moramo pojesti največ kruha in škroba… Športna vzgoja pa je seveda bila najmanj pomemben predmet. Pri 23 letih in s prvo službo v športnem centru sem ugotovila, da ni vse tako kot, so nas učili. Začela sem spoznavati, kako mi telesna dejavnost izboljšuje počutje in kako pomembno je, da si človek nekajkrat tedensko vzame čas samo zase. Šport je čez noč postal pomemben del mojega vsakdana. Ob vsem tem pa sem začutila, da moram spremeniti tudi svoj način prehranjevanja. Po hitrem postopku sem izgubila polna lička in par kg, ki jih je bilo odveč. No sedaj pa sem obsedena in tečna, če dva dni zapored ne dobim svoje doze športa in ''push upov''.

Ljudje smo narejeni za gibanje, skakanje, plesanje, vrtenje... Vsak dan bi si morali vzeti vsaj pol ure za sprehod, vadbo na prostem ali skupinsko športanje s prijatelji. Potem pa še prehrambno piramido zamenjamo s prehrambenim krožnikom Michael Obama, žene ameriškega predsednika, ki nas uči, da moremo zaužiti sorazmerno količino beljakovin, sadja, zelenjave in žitaric, pa smo zmagali in osvojili pravila zdravega načina življenja. Ne rečem, tudi sama se rada pregrešim s kakšnim dobrim domačim sladoledom ali kosom čokoladne torte. :)

Nov zdrav način življenja ti da ogromno pozitivne energije, lažje premaguješ stres in dnevne naloge, kar naenkrat je vse lepše in bolj veselo. Iz te moje spremembe življenjskega stila, ogromne količine nepravilnih podatkov o prehranjevanju na internetu ter moji strasti do spletnega marketinga je na dan prišla ideja o spletni strani in trgovinici z zdravo prehrano, zdravimi recepti in nasveti o zdravem načinu življenja. In ja, NE verjamem v vse te shujševalne praške, tablete in napitke… Za zdrav življenjski slog je pomembna uravnotežena prehrana, šport in pika… oz. kar klicaj! Ker pa sem mnenja, da je delo v timu boljše sem v to noro idejo, da kljub današnji poplavi trgovin s prehrano ustanovimo še Malinco, prepričala še Andrejo. Po temeljitem ''brainstormingu'' ob kozarčku odličnega vina je nastala Tinca Malinca, ki bo postala tvoja zaveznica pri zdravem načinu življenja.

V tej ogromni shrambi Tince Malince se nahaja veliko odličnih izdelkov polnih vitaminov, mineralov, antioksidantov in drugih pomembnih sestavin, ki ti bodo pomagali ohranjati oziroma povrniti zdravje in dobro počutje. Ponujamo ti veliko vrst sveže mlete moke, olj, semen, izdelke iz konoplje, kokosa ter drugo tako imenovano ''super hrano'' in seveda naravno kozmetiko za vse lepotičke. V shrambi te čaka tudi veliko izdelkov slovenskega porekla in organskih izdelkov z bio & eko certifikati.

Tinco Malinco lahko vprašaš karkoli in po najboljših močeh ti bom pomagala poiskati prave izdelke in recepte zate. Želimo si, da v tukajšnji zdravi zakladnici najdeš čim več stvari po tvojem okusu, če pa kaj pogrešaš, nam sporoči. Ne pozabi pa pokukati tudi v Malincino shrambo, kjer se skrivajo čisto posebni izdelki, prav vsi so narejeni iz slastnih malin. Seveda pa poleg zdrave prehrane ne smeš pozabiti tudi na gibanje, ki je pri zdravem načinu življenja ključnega pomena. Aja, da ne pozabimo – smo velike podpornice sadja, zelenjave in ostale nepredelane, sveže hrane, ki je pa zaradi roka uporabe in pogojev dostave žal ne najdeš v Malincini shrambi.

Ekipa 5 pridnih deklet :) 

NASTJA je večna optimistka, ki ji nikoli ne zmanjka dobrih idej in dobre volje. Je vedno nasmejana, polna energije in nikoli utrujena, čeprav je v gibanju cele dneve. Ne obstaja izolacija, ki bi utišala njen glasni smeh. Nastja rada kaj dobrega in zdravega skuha, še raje poje. Njena strast je redna telovadba, s katero pogosto pretirava in posledično veliko jamra, kako jo vse boli ☺. Obožuje potovanja, hitro vožnjo z avtomobili in druge adrenalinske aktivnosti, ob katerih se popolnoma sprosti in neizmerno uživa. Če le utegne, odpelje na sprehod svojega ljubljenčka, King Charles-a z imenom Boi. Vsak dan išče nove priložnosti, veliko časa previsi na Facebooku (službeno seveda) in se resnično trudi, da vso delo poteka gladko in brez težav. Prosti čas pa izkoristi za pisanje bloga, branje knjig in eksperimentiranje z novimi recepti, ki jih najdeš na Malincini strani. Če zmanjka motivacije za delo, je Nastja tista, ki vedno najde prave besede, da smo spet pridne mravljice. Nanjo se lahko kadarkoli obrneš na nastja@malinca.si.

ANDREJA je tako imenovana deklica za vse – kuharica, slikarka, vrtnarka, frizerka, pravnica, ekonomistka in mamica malemu Aljažu. Je oseba, ki ne pozna na uro (beri vedno zamuja). Kljub mladim letom (po navadi so tako izurjene šele naše babice) se spretno vrti po kuhinji in ustvarja sladke specialitete, za prste obliznit, ki jih je včasih škoda pojest, ker tako dobro izgledajo. Andreja in njena mami sta tisti, ki imata v domačem vrtu posajeno polovico stvari, ki jih ponuja tudi Malincina shramba in prav vse jima uspeva – goji jagode, stevia, limonska trava, šisandra…Njej si lahko hvaležna, da so vse akcije, letaki, embalaže dizajnersko pripravljeni. Skrbi tudi, da pridno krožijo €, ki se pojavijo na Malincinem računu. Nanjo se lahko kadarkoli obrneš na andreja@malinca.si

ANA K. je Nastjina mlajša sestra, ki je delavna kot mravljica. Za razliko od Andreje in Nastje v službo res nikoli ne zamuja. Ima pa slabo lastnost – je neverjetno nerodna! Malinca je bila tako že ob nekaj kozarcev, izdelkov,… Ana je zelo neustrašna, iznajdljiva, pripravljena se učiti in preizkušati nove stvari. Odkar dela v Malinci se je strenirala tudi v kuhinji in začela bolj zdravo jesti. Prosti čas preživi doma v naravi z labradorcem Bobijem, ob nabiranju gozdnih dobrot in vrtnarjenju. Zalotili pa smo jo že tudi pri košnji in zlaganju drv. Njej si lahko hvaležen za vse akcije, darilca (ki jih po navadi naredi kar sama) in kupončke ugodnosti, ki ti jih pripravi. Skrbi tudi za trgovino v Velenju, kjer z veseljem poklepeta z obiskovalci. Nanjo se lahko kadarkoli obrneš na ana@malinca.si.

ANA H. na kratko Hotkica. Zanima jo umetnost, rada poje in pleše swing. Uživa v organizaciji dogodkov in je zelo komunikativna. Poskrbela bo, da boš veš čas na tekočem z novičkami na Facebook strani in odgovorila na vse tvoje emaile. Je mlinarjeva nečakinja, zato ji vprašanja v zvezi z žiti niso tuja. Obožuje naravo, še posebej, ko gre s skavti za 10 dni na tabor, se odklopi od civilizacije, hodi bosa, je kobilice in peče kruh iz konzerve :) Je igriva in zelo predana delu. Nanjo se lahko kadarkoli obrneš na info@malinca.si.

ALJA je naša ustvarjalka, zna šivati, kvačkati, štrikati in tako nastajajo najlepše zimske kape, torbice itd. Rada je v naravi, najraje s svojim psom Vilijem. Njen najljubši šport je bordanje, poleti pa za kondicijo skrbi s tekom in planinarjenjem. Rada poizkuša nove stvari in velikokrat pri tem nastane velika packarija na njenih oblačilih, avtu in tudi v Malincini kuhinji :) Skrbi, da so Malincini paketki vedno lično, pravočasno zapakirani in stranke zadovoljne. Nanjo se lahko kadarkoli obrneš na alja@malinca.si.

Potrebuješ mojo pomoč? Pošlji mi svoje vprašanje
Pošlji mi svoje vprašanje in odgovor dobiš v najkrajšem možnem času na tvoj email.