Mafini za zajtrk

Oceni objavo z 1 do 5:
(5)
Št. ocen: 1

Recept je primeren za odličen začetek dneva in razkošen zajtrk, mafini pa se lahko pojejo tudi mrzli ali vzamejo s seboj za malico. Recept je enostaven za uporabo in zelo hiter za pripraviti.

SESTAVINE:
* 1 jajce - 1 muffin
* šunko ( po želji )
* lahek sir ali feta sir
* paradižnik
* papriko
* čebulo
* kumarice
* polnozrnat kruh
* kokosovo olje - za premaz modelčkov
 
OPIS POSTOPKA: 
1. Modelčke za mafine ( jaz uporabljam tiste za večkratno uporabo ) premažemo z kokosovim oljem, da se sestavine ne zlepijo in mufin lepo zdrsne iz modelčka.
2. Na dno natrgamo kruh 
3. Dodamo želene sestavine tako da jih natrgamo na drobne delčke
4. Na vrhu si pustimo prostor, da lahko dodamo jajce ( ki jo lahko premešamo ali ulijemo čisto normalno. )
5. Na vrhu posujemo s sirom ali majhnimi delčki čebule.
6. Pazimo, da sestavine ne segajo preveč čez rob modelčka.
7. Pečemo približno 15-20minut na 200 stopinjah.

Pa dober tek! 

RECEPT PRIPRAVILA: Gaja Prestor

Recept je primeren za odličen začetek dneva in razkošen zajtrk, mafini pa se lahko pojejo tudi mrzli ali vzamejo s seboj za malico. Recept je enostaven za uporabo in zelo hiter za pripraviti. SESTAVINE: * 1 jajce - 1 muffin* šunko ( po želji )* lahek sir ali feta sir* paradižnik* papriko* čebulo * kumarice * polnozrnat kruh * kokosovo olje - za premaz modelčkov   OPIS POSTOPKA: 1. Modelčke za mafine ( jaz uporabljam tiste za večkratno uporabo ) premažemo z kokosovim oljem, da se sestavine ne zlepijo in mufin lepo zdrsne iz modelčka.2. Na dno natrgamo kruh 3. Dodamo želene sestavine tako da jih natrgamo na drobne delčke4. Na vrhu si pustimo prostor, da lahko dodamo jajce ( ki jo lahko premešamo ali ulijemo čisto normalno. ) 5. Na vrhu posujemo s sirom ali majhnimi delčki čebule.6. Pazimo, da sestavine ne segajo preveč čez rob modelčka.7. Pečemo približno 15-20minut na 200 stopinjah. Pa dober tek!  RECEPT PRIPRAVILA: Gaja Prestor 1. Modelčke za mafine ( jaz uporabljam tiste za večkratno uporabo ) premažemo z kokosovim oljem, da se sestavine ne zlepijo in mufin lepo zdrsne iz modelčka.2. Na dno natrgamo kruh 3. Dodamo želene sestavine tako da jih natrgamo na drobne delčke4. Na vrhu si pustimo prostor, da lahko dodamo jajce ( ki jo lahko premešamo ali ulijemo čisto normalno. ) 5. Na vrhu posujemo s sirom ali majhnimi delčki čebule.6. Pazimo, da sestavine ne segajo preveč čez rob modelčka.7. Pečemo približno 15-20minut na 200 stopinjah. Pa dober tek! 
Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek