Zdravi čokoladni browniji z arašidovim maslom in višnjami

Oceni objavo z 1 do 5:
(0)
Št. ocen: 0

SESTAVINE:
* 2 skodelici polnozrnate moke
* 1 žlička pecilnega praška
* ščep himalajske soli
* 1 zvrhana žlica kakava v prahu
* 1/3 skodelice kokosovega sladkorja
* 1 laneno “jajce” (1 žlica mletega lanenega semena + 3 žlice vode)
* 1/3 skodelice stopljenega kokosovega olja
* 50g temne čokolade
* 1 + 1/3 skodelice riževega mleka
* 3 žlice arašidovega masla
* višnje 

OPIS POSTOPKA:
 V večji skledi zmešamo laneno “jajce”, stopljeno kokosovo olje, stopljeno temno čokolado ter riževo mleko. Dodamo suhe sestavine in dobro premešamo. Maso razporedimo po pekaču, dodamo arašidovo maslo ter višnje. Pečemo v pečici na 180 stopinj, 20-25 minut. 

ČAS PRIPRAVE:
 30 minut 
RECEPT PRIPRAVILA: Ana Čeperlin 

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek