Cezarjeva solata
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Cezarjeva solata

SESTAVINE (za 1 osebo):
* zelena solata
* blitva
* zelenje koromača
* koruza
* čičerika

Meso:
* 180 g piščančjega fileja (narežemo na kocke)
* himalajska sol
* poper
* mix začimb za piščanca na žaru
* sojina omaka
* kokosovo olje

Jogurtov preliv:
* 70 ml navadnega tekočega jogurta
* žlica soka limone / kisa
* 1/2 žličke himalajske soli
* 1/2 žličke bazilike
* ščep popra

OPIS POSTOPKA: Umito zelenjavo nadevamo na krožnik in pripravimo meso. Piščanca narežemo na kocke in ga v skledi zmešamo z začimbami in sojino omako. Na malo kokosovega olja ga dobro popečemo. Pripravimo preliv. Pečeno piščančje meso nadevamo na zelenjavo (solato) in prelijemo z jogurtovim prelivom.

ČAS PRIPRAVE: 25 minut
RECEPT PRIPRAVILA:
 Malinca Mateja

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.