Ječmenov puding
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Ječmenov puding

SESTAVINE za 3 porcije:
* 3 skodelice mandljevega mleka
* 1 skodelica ječmena
* ščepec soli
* žlica kokosovega sladkorja
* pol žličke cimeta
* žlica kokosovega olja 

OPIS POSTOPKA: Ječmen skuhamo v mandljevem mleku z dodatkom soli, cimeta in kokosovega sladkorja do mehkega, cca 40 minut. Polovico nato zblendamo do gladkega z malo vode, polovico pustimo. Zmešamo oba dela s kokosovim oljem. Se toplega lahko serviramo s hladnim kokosovim jogurtom ali kepico sladoleda, ohlajen pa zdrži v hladilniku par dni in služi kot odličen zajtrk ali malica na poti.

ČAS PRIPRAVE: 40 minut 
RECEPT PRIPRAVILA: Saša Zor

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.