Bogata domača krema za telo

Oceni objavo z 1 do 5:
(3)
Št. ocen: 4

Krema za telo, ki me je popolnoma očarala.Rezultati - božansko mehka koža - so vidni že po prvi uporabi. Za izdelavo sem uporabila hladno stiskana masla iz ekološke pridelave iz Malincine shrambe.

Maslo si namažemo zvečer po tuširanju na rahlo vlažno kožo. Ker je krema zelo bogata in mastna odsvetujem uporabo vsak dan, ampak enkrat do dvakrat tedensko. Maslo se čez noč lepo vpije in zjutraj se zbudiš z božansko mehko kožo.

SESTAVINE:
* 50g karitejevega/shea masla
* 30g mango masla
* 20g kokosovega olja/masla
 
OPIS POSTOPKA: Vse sestavine damo v posodo in 3 minute mešamo z ročnim mešalnikom na najvišji hitrosti, da se masla lepo povežejo skupaj. Kremo hranimo na sobni temperaturi zaprto v stekleni posodici.

 
ČAS PRIPRAVE: 10 min
RECEPT SESTAVILA:
 Malinca Nastja

Krema za telo, ki me je popolnoma očarala.Rezultati - božansko mehka koža - so vidni že po prvi uporabi. Za izdelavo sem uporabila hladno stiskana masla iz ekološke pridelave iz Malincine shrambe.Maslo si namažemo zvečer po tuširanju na rahlo vlažno kožo. Ker je krema zelo bogata in mastna odsvetujem uporabo vsak dan, ampak enkrat do dvakrat tedensko. Maslo se čez noč lepo vpije in zjutraj se zbudiš z božansko mehko kožo.SESTAVINE:* 50g karitejevega/shea masla* 30g mango masla* 20g kokosovega olja/masla   OPIS POSTOPKA: Vse sestavine damo v posodo in 3 minute mešamo z ročnim mešalnikom na najvišji hitrosti, da se masla lepo povežejo skupaj. Kremo hranimo na sobni temperaturi zaprto v stekleni posodici.   ČAS PRIPRAVE: 10 minRECEPT SESTAVILA: Malinca Nastja Vse sestavine damo v posodo in 3 minute mešamo z ročnim mešalnikom na najvišji hitrosti, da se masla lepo povežejo skupaj. Kremo hranimo na sobni temperaturi zaprto v stekleni posodici.  
Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek