Štrudl malo drugače
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Štrudl malo drugače

SESTAVINE:
* listnato testo
* 3 jabolka
* kokosovo olje
* cimet
* eritrirol (sladilo brez kalorij)
* sirni namaz

OPIS POSTOPKA: Nadev: jabolka olupi in nareži na kolobarje. Popeči na kokosovem olju. Dodaj cimet in žličko eritritola. Vse skupaj malo podušiš, da se jabolka zmehčajo. Listnato testo po sredini namaži s sirnim namazom - nanj previdno položi podušena jabolka. Testo na vsaki strani nareži na trakove, ki jih potem previdno zloži preko jabolk, da dobiš čudovit vzorec. Potem testo premaži z raztopljenim kokosovim maslom.

Namig: lahko uporabiš tudi drugo sadje, z borovnicami in malinami je odlično! Peči 25 minut pri 180 stopinjah.

ČAS PRIPRAVE: 10 minut 
RECEPT PRIPRAVILA:
 Nuša Ana Fajt 

* listnato testo * 3 jabolka * kokosovo olje * cimet * eritrirol (sladilo brez kalorij) * sirni namaz Nadev: jabolka olupi in nareži na kolobarje. Popeči na kokosovem olju. Dodaj cimet in žličko eritritola. Vse skupaj malo podušiš, da se jabolka zmehčajo. Listnato testo po sredini namaži s sirnim namazom - nanj previdno položi podušena jabolka. Testo na vsaki strani nareži na trakove, ki jih potem previdno zloži preko jabolk, da dobiš čudovit vzorec. Potem testo premaži z raztopljenim kokosovim maslom. Namig: lahko uporabiš tudi drugo sadje, z borovnicami in malinami je odlično! Peči 25 minut pri 180 stopinjah.
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.