zapri

NE SPREGLEJ! Teden LCHF/keto izdelkov ✿ Preveri akcijske cene TUKAJ.

Košarica
slovenian

Tinca Malinca
ti vedno z veseljem pomaga in svetuje!

info@malinca.si

051 244 557

Darila

 

 

Potrebuješ idejo za darilo? Malinca ti ponuja pester izbor izdelkov, s katerimi boš zagotovo navdušil/a obdarovanca. V polni shrambi najdeš izdelke ne samo za tiste, ki že živijo zdravo življenje ampak tudi za tiste, ki se z zdravim načinom življenja šele spogledujejo.

Potrebuješ še kakšen namig ali predlog?

  • Za dekleta, žene in dame: nikakor ne moreš zgrešiti s Pura Vida zapestnicami, krasnim nakitom in kvalitetno naravno kozmetiko.
  • Za čokoholike: pravega darila ni brez nečesa sladkega, kajne? Podari zdrave čokoladke, ki so še bolj slastne kot običajne!
  • Za prijateljice, tete, mame, sosede: njihovo kuhinjo oplemeniti z zdravimi izdelki in jim podari še kuharsko knjigo z recepti – da te bodo še večkrat povabile na kosilo :) Namesto orhideje pa podari gnojilo za orhideje, da bodo njihove orhideje še lepše.
  • Za kofetkarje in ljubitelje čajev: Malinca ponuja ogromno izbiro kavic, pa tudi za ljubitelj čajev najdeš pester izbor.
  • Za eko navdušence: pravi hit so eko ščetke, v ponudbi najdeš tudi eko brisače in krpe.
  • Za športnike in športnice: poglej si ponudbo športnih oblačil in pripomočkov ter izberi paket hrane za športnike.
  • Za moške: tudi za moške se najde marsikaj v Malinci: od beljakovin, do moških Pura Vida zapestnic, slastnih prigrizkov … če rabiš nasvet, nas pokliči ;)

Če se resnično ne moreš odločiti, kaj izbrati - imamo tudi HITRO rešitev - Malincin vrednostni bon je idealno darilo, ko želiš svojemu obdarovancu prepustiti, da si svoje darilo izbere sam! Pri tebi je lahko že v roku 1 ure s personaliziranim sporočilom, če nas pokličeš na 051 244 557 :) 

Če v opombe v spletni blagajni napišeš DARILO, ti bomo zraven poslali še GRATIS malincino eko darilno vrečko.

loading artikli se nalagajo
Vsi artikli so prikazani.
Potrebuješ mojo pomoč? Pošlji mi svoje vprašanje
Pošlji mi svoje vprašanje in odgovor dobiš v najkrajšem možnem času na tvoj email.