zapri

Teden daril ❤ Preveri akcijske cene >>>

Košarica
slovenian

Tinca Malinca
ti vedno z veseljem pomaga in svetuje!

info@malinca.si

051 244 557

Darila

 


Potrebuješ idejo za darilo?
Malinca ti ponuja pester izbor izdelkov, s katerimi boš zagotovo navdušil/a obdarovanca. V polni shrambi najdeš izdelke ne samo za tiste, ki že živijo zdravo življenje ampak tudi za tiste, ki se z zdravim načinom življenja šele spogledujejo.

✔Za dekleta, žene in dame: nikakor ne moreš zgrešiti s Pura Vida zapestnicami, krasnim ročno izdelanim nakitom in kvalitetno naravno kozmetiko (masko za obraz, kremo za roke, balzamom za ustnice, ...).
✔Za dijake in študente: planer ali rokovnik za leto 2018, Happy Cacao mix.  
✔Za čokoholike: pravega darila ni brez nečesa sladkega, kajne? Podari zdrave čokoladke, ki so še bolj slastne kot običajne!
✔Za prijateljice, tete, mame, sosede: njihovo kuhinjo oplemeniti z zdravimi izdelki in jim podari še kuharsko knjigo z recepti – da te bodo še večkrat povabile na kosilo :) Namesto orhideje pa podari gnojilo za orhideje, da bodo njihove orhideje še lepše.
✔Za kofetkarje in ljubitelje čajev: Malinca ponuja ogromno izbiro kavic, pa tudi za ljubitelj čajev najdeš pester izbor.
✔Za eko navdušence: pravi hit so eko ščetke za zobe.  
✔Za športnike in športnice: izberi paket hrane za športnike, shaker ali Rok's arašidovo maslo. 
✔Za moške: tudi za moške se najde marsikaj v Malinci - od beljakovin, do moških Pura Vida zapestnic, granol za zdrav zajtrk, domače testenine, …

Če se resnično ne moreš odločiti, kaj izbrati - imamo tudi HITRO rešitev - Malincin vrednostni bon je idealno darilo, ko želiš svojemu obdarovancu prepustiti, da si svoje darilo izbere sam! Pri tebi je lahko že v roku 1 ure s personaliziranim sporočilom, če nas pokličeš na 051 244 557 :) 

Če v opombe v spletni blagajni napišeš DARILO, ti bomo zraven poslali še GRATIS malincino eko darilno vrečko.

P.S.: Ob nakupu nad 50 € na www.malinca.si med 5.12. in 25.12. oz. do razprodaje zalog dobite zraven darilo - brezplačne ročno narejene uhane MyUnikat v srebrno-črni barvi v vrednosti 9,99 €. 

POZOR! Izkoristi akcijske cene za spodnje izdelke, ki veljajo od 11.12. do 17.12.na www.malinca.si in trgovini Malinca v Velenju.

loading artikli se nalagajo
Vsi artikli so prikazani.
Potrebuješ mojo pomoč? Pošlji mi svoje vprašanje
Pošlji mi svoje vprašanje in odgovor dobiš v najkrajšem možnem času na tvoj email.