Meden skutin kolač z breskvami
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Meden skutin kolač z breskvami

SESTAVINE:
Biskvit:
* 50 g eritritola
* 1 žlička limonine lupine
* 1 žlička vanilijevega ekstrakta
* 30 g kokosovega olja
* 120 ml mleka (navadnega ali rastlinskega)
* 90 g pirine moke 
* 20 g škroba
* 1 žlička pecilnega praška
* ščep soli

Krema: 
* 500 g skute
* 100 g grškega jogurta
* 2 jajci
* 90 g medu
* 6 breskev

OPIS POSTOPKA: Pečico segrej na 180°C in pekač velikosti 20x30 cm obloži s peki papirjem. V posodi zmešaj skupaj eritritol, limonino lupino, vanilijev ekstrat, stopljeno kokosovo olje, mleko, pirino moko, škrob, pecilni prašek in sol. Maso vlij v pekač.

V posodi spasiraj skupaj skuto, grški jogurt, jajci, in med. Breskve olupi in jih nareži na krhlje. Skutino kremo razporedi po vrhu biskvitne mase in nanjo razporedi krhlje breskev.
Peci 45 minut. Predn razrežeš počakaj, da se pecivo ohladi.

ČAS PRIPRAVE: 1.5 h
RECEPT PRIPRAVILA: Dea Kepic

 

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.