Kaki tortica

Oceni objavo z 1 do 5:
(0)
Št. ocen: 0

SESTAVINE:
Tortno dno:
* 4 dcl kokosovega mleka
* 150g ovsenih kosmičev
* 2 žlici medu (jaz sem uporabila cvetličnega)
Nadev: 
* žličko kokosovega olja 
* 150 orehov
* 1 banana
* 2 vanilijeva kakija (olupljen) 

OPIS POSTOPKA:
 V kozici kuhamo ovsene kosmiče v mleku. Približno 5 minut oz. do zgoščene mase. Ta čas v blender narežemo banano in ostale sestavine. Ter zblendamo, da dobimo lepo kremasto strukturo. Ko imamo ovsene kosmiče kuhane jih damo v model za torte(26cm), dodamo žlici medu in zmešamo. Ko se testo ohladi pa dodamo kremasto sadno strukturo. Na koncu okrasimo po svoji želji in okusu.

ČAS PRIPRAVE:
 25 min
RECEPT PRIPRAVILA: Maja Kocjan

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek