Ajdovi žganci s piščancem
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Ajdovi žganci s piščancem

SESTAVINE: 
* himalajska sol
* ajdova moka
* pišščnčji zrezki
* kokosovo olje
* šampinjoni
* peteršilj, česen, poper

OPIS POSTOPKA: Ajdovi žganci: zavremo krop v katerega smo dali malo soli, potem v krop stresemo ajdovo moko (količine sestavin so odvisne od tega za koliko ljudi kuhamo). Pustimo vreti 20 min, nato odmaknemo z ognja in z kuhanco dobro premešamo ter razžvrkljamo z vilico.
Piščančje zrezke popečemo na kokosovem olju. Šampinjone narežemo na četrtine in popražimo na maščobi v kateri smo prej pekli meso. Na koncu začinimo z malo soli, poprom, peteršiljem in česnom.

ČAS PRIPRAVE: 45 minut 
RECEPT PRIPRAVILA: Namka Ramiz Šumar

  * himalajska sol * ajdova moka * pišščnčji zrezki * kokosovo olje * šampinjoni * peteršilj, česen, poper  Ajdovi žganci: zavremo krop v katerega smo dali malo soli, potem v krop stresemo ajdovo moko (količine sestavin so odvisne od tega za koliko ljudi kuhamo). Pustimo vreti 20 min, nato odmaknemo z ognja in z kuhanco dobro premešamo ter razžvrkljamo z vilico. Piščančje zrezke popečemo na kokosovem olju. Šampinjone narežemo na četrtine in popražimo na maščobi v kateri smo prej pekli meso. Na koncu začinimo z malo soli, poprom, peteršiljem in česnom.
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.