Power UP z adaptogeni 1+1 gratis

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Zavrti kolo sreče

Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Vpiši svoj email, zavrti kolo in preizkusi svojo srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo do nedelje (4.5.) do polnoči
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone, ter na paketa 1+1 gratis (Maca v kapsulah in Uri kompleks).

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Jesenska proteinska kaša
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Jesenska proteinska kaša

Hitra prosena kaša iz posodice za sufle, ki je lahko odličen zajtrk, malica ali večerja. Z dodatkom hrušk poskrbi za prijeten jesenski pridih, po želji pa lahko hruške zamenjamo tudi z jabolki. Pripravimo lahko tudi več takšnih mini kaš hkrati in s tem poskrbimo za zajtrke čez teden. Taka prosena kaša namreč v hladilniku počaka tudi do 3 dni, kar je res idealna izbira, ki prihrani čas.

SESTAVINE:
Za kašo:
* 35 g prosene kaše
* 120 ml riževega mleka
* 10 g eritritola ali kokosovega sladkorja
* 1/2 hruške
* kokosovo olje (za premaz)

Za premaz:
* 1 čž kisle smetane (lahko spustiš ali pa nadomestiš z ovseno smetano)
* ščepec cimeta
* 1/2 čž eritritola za posip

OPIS POSTOPKA: Zgoraj naštete sestavine zadostujejo za eno osebo oziroma za eno posodico za sufle. Posodico za sufle premažemo s kokosovim oljem in vanjo stresemo proseno kašo, dodamo eritritol ali kokosov sladkor in prilijemo riževo mleko. Dodamo na koščke narezano hruško, dobro premešamo in pečemo 45 minut pri 200 °C. Po 45 minutah vzamemo proseno kašo iz pečice, jo po vrhu premažemo z žličko kisle smetane in čez potresemo cimet in eritritol ali kokosov sladkor. Proseno kašo vrnemo v pečico in jo pečemo še 5 minut.

ČAS PRIPRAVE: 1 ura
RECEPT PRIPRAVILA: Lea Svetlin

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti