Valentinov čokoladni srček
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Valentinov čokoladni srček

SESTAVINE:
* 25g pravega kakava
* 20g kokosovega olja
* 15g mletih lešnikov
* 2,5 veliki žlici eritritola

OPIS POSTOPKA: Kokosovo olje stopimo v kozici in ga zlijemo v posodo. Dodamo eritritol, kakav in lešnike. Nastalo zmes dobro premešamo in razporedimo po srčastem modelčku. Po želji lahko posujemo z nadrobljenimi malinami in pustimo počivati v hladilniku približno dve uri.

RECEPT PRIPRAVILA: Nives Jakopič 

* 25g pravega kakava * 20g kokosovega olja * 15g mletih lešnikov * 2,5 veliki žlici eritritola  Kokosovo olje stopimo v kozici in ga zlijemo v posodo. Dodamo eritritol, kakav in lešnike. Nastalo zmes dobro premešamo in razporedimo po srčastem modelčku. Po želji lahko posujemo z nadrobljenimi malinami in pustimo počivati v hladilniku približno dve uri.
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.