Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Zavrti kolo sreče

Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Vpiši svoj email, zavrti kolo in preizkusi svojo srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo do nedelje (4.5.) do polnoči
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone, ter na paketa 1+1 gratis (Maca v kapsulah in Uri kompleks).

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Ocvrt bezeg
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Ocvrt bezeg

SESTAVINE:

* 10 cvetov bezga

* 4 jajca

* 1/2 litra mleka z malo smetane

* 22 dag bele moke

* 1 žlica kokosovega sladkorja

* ščepec himalajske soli

* kokosovega olja




OPIS POSTOPKA: Najprej pripravimo maso za carski praženec ali šmorn. Beljake ločimo in naredimo sneg, ostale sestavine pa zmešamo in na koncu dodamo še sneg iz beljakov ter premešamo. Maso lahko pustimo stati 15 min. Cvetove bezga namočimo v maso in jih damo peči v vroče olje. Pečemo 3-5 min oz. do zlato rumene barve. Ko so pečeni jih serviramo posute s sladkorjem.

Dober tek :)



ČAS PRIPRAVE: 30min

RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Ana Š .


Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti