Mini polpeti z lososom in bučo hokaido

Oceni objavo z 1 do 5:
(0)
Št. ocen: 0

Mini polpeti z lososom in bučo hokaidoSESTAVINE(za 15 mini polpetov): 
100g buče hokaido 
* 100g dimljenega lososa 
* 40g mletih lešnikov 
* 2 jajci 
* 100g naribanega sira cheddar 
* peteršilj 
* sol, poper 
* kokosova maščoba za peko 
 
OPIS POSTOPKA: Bučo hokaido olupimo in narežemo na kocke. Bučo damo v mešalnik in jo zmiksamo. Postopoma dodajamo jajca, dimljeni losos, mlete lešnike, nariban sir, sol, poper in peteršilj. Miksamo tako dolgo, da se sestavine lepo povežejo. V ponvi stopimo kokosovo maščobo. Z rokami oblikujemo mini polpete, ki jih spečemo v ponvi do zlato rjave barve. 

ČAS PRIPRAVE: 30 min
RECEPT PRIPRAVILA: Valentina Virag 

SESTAVINE(za 15 mini polpetov): * 100g buče hokaido * 100g dimljenega lososa * 40g mletih lešnikov * 2 jajci * 100g naribanega sira cheddar * peteršilj * sol, poper * kokosova maščoba za peko    OPIS POSTOPKA: Bučo hokaido olupimo in narežemo na kocke. Bučo damo v mešalnik in jo zmiksamo. Postopoma dodajamo jajca, dimljeni losos, mlete lešnike, nariban sir, sol, poper in peteršilj. Miksamo tako dolgo, da se sestavine lepo povežejo. V ponvi stopimo kokosovo maščobo. Z rokami oblikujemo mini polpete, ki jih spečemo v ponvi do zlato rjave barve. ČAS PRIPRAVE: 30 minRECEPT PRIPRAVILA: Valentina Virag  Bučo hokaido olupimo in narežemo na kocke. Bučo damo v mešalnik in jo zmiksamo. Postopoma dodajamo jajca, dimljeni losos, mlete lešnike, nariban sir, sol, poper in peteršilj. Miksamo tako dolgo, da se sestavine lepo povežejo. V ponvi stopimo kokosovo maščobo. Z rokami oblikujemo mini polpete, ki jih spečemo v ponvi do zlato rjave barve. 
Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek