Čokoladni razpokančki

Oceni objavo z 1 do 5:
(0)
Št. ocen: 0

SESTAVINE:
* 210 gramov ržene moke
* 55 gramov kokosovega olja
* Ščepec soli
* ½ vrečke pecilnega praška
* 2 banani
* 130 gramov temne čokolade + 100 gramov čokolade za kuhanje
* 50 gramov eritritola
* kokos

OPIS POSTOPKA: Na pari stopimo skupaj čokolado in olje. Ko je masa lepa tekoča jo pustimo, da se malo ohladi. Ta čas zmečkamo banano ter vanjo vmiksamo eritritol in sol. Dodamo čokolado in čisto na koncu moko s pecilnim praškom. Maso pustimo stati v hladilniku vsaj 4 ure. Pekač obložimo s peki papirjem, oblikujemo kroglice in jih povaljamo v moki. Pečemo na 180 stopinj za 10 minut. Postrežemo ohlajene.

RECEPT PRIPRAVILA: Klara Rutar

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek