Kremna brokolijeva juha
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Kremna brokolijeva juha

Enostavna zelenjavna juhica polna vitaminov. Semena dodajo piko na i, da je juhica bolj okrepčilna in na ta način dodam še malo zdravih maščob. 



SESTAVINE:

* 1 cel brokoli

* 2 stroka česna

* sol

* poper

* 1 žlica kisle smetane

* kokosovo olje

* semena po želji (sezam, lan, sončnice)
 



OPIS POSTOPKA: Brokoli narežemo na manjše cvetke in kuhamo v vreli vodi približno 20 minut. V drugi posodi prepražimo na majhne koščke narezan česen, dodamo kuhan brokoli in vse zalijemo z vodo v kateri smo kuhali brokoli (količina vode je odvisna od gostote juhe, ki jo želite). Počakamo da zavre, odstavimo in zmiksamo s paličnim mešalnikom, da nastane gladka juha. Po želji dodamo žlico kisle smetane, solimo in popramo po okusu. Za piko na i lahko posujemo s poljubnimi semeni. 



ČAS PRIPRAVE: 40 minut

RECEPT PRIPRAVILA: Maša Strožer  


,* 1 cel brokoli ,* 2 stroka česna ,* sol ,* poper ,* 1 žlica kisle smetane ,* kokosovo olje ,* semena po želji (sezam, lan, sončnice)   , , Brokoli narežemo na manjše cvetke in kuhamo v vreli vodi približno 20 minut. V drugi posodi prepražimo na majhne koščke narezan česen, dodamo kuhan brokoli in vse zalijemo z vodo v kateri smo kuhali brokoli (količina vode je odvisna od gostote juhe, ki jo želite). Počakamo da zavre, odstavimo in zmiksamo s paličnim mešalnikom, da nastane gladka juha. Po želji dodamo žlico kisle smetane, solimo in popramo po okusu. Za piko na i lahko posujemo s poljubnimi semeni. 
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.