Sočen jabolčno bananin kruh

Oceni objavo z 1 do 5:
(0)
Št. ocen: 0

SESTAVINE: 
Suhe sestavine:

*180g polnozrnate pirine moke
*1 žlička pecilnega praška
*1 žlička sode bikarbone
*1 žlička cimeta
*Ščepec (himalajske) soli
Mokre sestavine:
*60 ml kokosovega olja (stopljenega in ohlajenega)
*70g kokosovega sladkorja
*3 srednje velike banane
*1 jajce
*2 žlici medu
*1 žlička vaniljevega ekstrakta
*2 manjši jabolki (olupljeni in narezani na majhne kocke)

OPIS POSTOPKA: Suhe sestavine zmešamo v eni posodi. V drugi pripravimo mokre sestavine – banane pretlačimo, dodamo sladkor, olje, jajce, med in vaniljo. Dobro premešamo in dodamo suhe sestavine. Na koncu primešamo še kocke jabolk. Pečemo na 180 stopinj dobih 45 minut (vmes pokrijemo z alufolijo, da se ne zažge). Dober tek!

ČAS PRIPRAVE: 1h
RECEPT PRIPRAVILA: Mojca Perdih

SESTAVINE:  Suhe sestavine: *180g polnozrnate pirine moke*1 žlička pecilnega praška*1 žlička sode bikarbone*1 žlička cimeta*Ščepec (himalajske) soliMokre sestavine:*60 ml kokosovega olja (stopljenega in ohlajenega)*70g kokosovega sladkorja*3 srednje velike banane*1 jajce*2 žlici medu*1 žlička vaniljevega ekstrakta*2 manjši jabolki (olupljeni in narezani na majhne kocke) OPIS POSTOPKA: Suhe sestavine zmešamo v eni posodi. V drugi pripravimo mokre sestavine – banane pretlačimo, dodamo sladkor, olje, jajce, med in vaniljo. Dobro premešamo in dodamo suhe sestavine. Na koncu primešamo še kocke jabolk. Pečemo na 180 stopinj dobih 45 minut (vmes pokrijemo z alufolijo, da se ne zažge). Dober tek! ČAS PRIPRAVE: 1hRECEPT PRIPRAVILA: Mojca Perdih Suhe sestavine zmešamo v eni posodi. V drugi pripravimo mokre sestavine – banane pretlačimo, dodamo sladkor, olje, jajce, med in vaniljo. Dobro premešamo in dodamo suhe sestavine. Na koncu primešamo še kocke jabolk. Pečemo na 180 stopinj dobih 45 minut (vmes pokrijemo z alufolijo, da se ne zažge). Dober tek!
Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek