Sočen jabolčno bananin kruh

Oceni objavo z 1 do 5:
(0)
Št. ocen: 0

SESTAVINE: 
Suhe sestavine:
* 180g polnozrnate pirine moke
* 1 žlička pecilnega praška
* 1 žlička sode bikarbone
* 1 žlička cimeta
* Ščepec (himalajske) soli
Mokre sestavine:
* 60 ml kokosovega olja (stopljenega in ohlajenega)
* 70g kokosovega sladkorja
* 3 srednje velike banane
* 1 jajce
* 2 žlici medu
* 1 žlička vaniljevega ekstrakta
* 2 manjši jabolki (olupljeni in narezani na majhne kocke)

OPIS POSTOPKA: Suhe sestavine zmešamo v eni posodi. V drugi pripravimo mokre sestavine – banane pretlačimo, dodamo sladkor, olje, jajce, med in vaniljo. Dobro premešamo in dodamo suhe sestavine. Na koncu primešamo še kocke jabolk. Pečemo na 180 stopinj dobih 45 minut (vmes pokrijemo z alufolijo, da se ne zažge). Dober tek!

ČAS PRIPRAVE: 1h
RECEPT PRIPRAVILA: Mojca Perdih

SESTAVINE:  Suhe sestavine:* 180g polnozrnate pirine moke* 1 žlička pecilnega praška* 1 žlička sode bikarbone* 1 žlička cimeta* Ščepec (himalajske) soliMokre sestavine:* 60 ml kokosovega olja (stopljenega in ohlajenega)* 70g kokosovega sladkorja* 3 srednje velike banane* 1 jajce* 2 žlici medu* 1 žlička vaniljevega ekstrakta* 2 manjši jabolki (olupljeni in narezani na majhne kocke)OPIS POSTOPKA: Suhe sestavine zmešamo v eni posodi. V drugi pripravimo mokre sestavine – banane pretlačimo, dodamo sladkor, olje, jajce, med in vaniljo. Dobro premešamo in dodamo suhe sestavine. Na koncu primešamo še kocke jabolk. Pečemo na 180 stopinj dobih 45 minut (vmes pokrijemo z alufolijo, da se ne zažge). Dober tek!ČAS PRIPRAVE: 1h RECEPT PRIPRAVILA: Mojca Perdih Suhe sestavine zmešamo v eni posodi. V drugi pripravimo mokre sestavine – banane pretlačimo, dodamo sladkor, olje, jajce, med in vaniljo. Dobro premešamo in dodamo suhe sestavine. Na koncu primešamo še kocke jabolk. Pečemo na 180 stopinj dobih 45 minut (vmes pokrijemo z alufolijo, da se ne zažge). Dober tek!
Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek