Sočen jabolčno bananin kruh
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Sočen jabolčno bananin kruh

1
SESTAVINE: 
Suhe sestavine:
* 180g polnozrnate pirine moke
* 1 žlička pecilnega praška
* 1 žlička sode bikarbone
* 1 žlička cimeta
* Ščepec (himalajske) soli
Mokre sestavine:
* 60 ml kokosovega olja (stopljenega in ohlajenega)
* 70g kokosovega sladkorja
* 3 srednje velike banane
* 1 jajce
* 2 žlici medu
* 1 žlička vaniljevega ekstrakta
* 2 manjši jabolki (olupljeni in narezani na majhne kocke)

OPIS POSTOPKA: Suhe sestavine zmešamo v eni posodi. V drugi pripravimo mokre sestavine – banane pretlačimo, dodamo sladkor, olje, jajce, med in vaniljo. Dobro premešamo in dodamo suhe sestavine. Na koncu primešamo še kocke jabolk. Pečemo na 180 stopinj dobih 45 minut (vmes pokrijemo z alufolijo, da se ne zažge). Dober tek!

ČAS PRIPRAVE: 1h
RECEPT PRIPRAVILA: Mojca Perdih
  Suhe sestavine zmešamo v eni posodi. V drugi pripravimo mokre sestavine – banane pretlačimo, dodamo sladkor, olje, jajce, med in vaniljo. Dobro premešamo in dodamo suhe sestavine. Na koncu primešamo še kocke jabolk. Pečemo na 180 stopinj dobih 45 minut (vmes pokrijemo z alufolijo, da se ne zažge). Dober tek!
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (1)

ANA VRČON

Prosila bi za recepte za jedi,ki se naredijo na hitro,pa ne redijo in nasitijo-za kosilo. lp Ana