Zdravi & preprosti bounty

Oceni objavo z 1 do 5:
(0)
Št. ocen: 0

SESTAVINE:
* 200 g kokosove moke
* 300 ml kokosovega mleka
* 2 jedilni žlici medu/agavinega sirupa
* 200 g temne čokolade

OPIS POSTOPKA: 
1. V blender stresemo kokosovo moko, kokosovo mleko in med. Miksamo 30 sekund ali več, če sestavine še niso dobro premešane.
2. Z rokami iz mase oblikujemo ploščice in jih polagamo na peki papir. Postavimo v hladilnik za 1 uro ali v zamrzovalnik za 10-15 minut.
3. V tem času stopimo čokolado na vodni kopeli. Ko je stopljena malo počakamo, da se nekoliko ohladi.
4. Kokosove ploščice enakomerno pomakamo v stopljeno čokolado. Kokosove ploščice oblite s čokolado lahko dodatno dekoriramo v kokosovi moki in nato postavimo na krožnik, da se čokolada strdi.
5. Počakamo, da se čokolada na Bounty ploščicah strdi. Če želimo pospešiti strjevalni postopek, jih nekaj položimo na krožnik in postavimo v hladilnik, kjer jih lahko hranimo do 5 dni.

RECEPT PRIPRAVILA: Alja Poharc

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek