Palačinke brez glutena in laktoze

Oceni objavo z 1 do 5:
(5)
Št. ocen: 1

SESTAVINE:
* 4 jajca
* 500 - 550 ml vode
* 150 g brezglutenske moke
* 20 g makadamijevega/lanenega/olivnega olja
* ščep himalajske soli
* kokosova maščoba 

OPIS POSTOPKA: Maso z mešalnikom zmešate na nižjih vrtljajih, da ne postane penasta. Spečete jo v tanjši ponvi na kokosovi maščobi in si pripravite poljubne sladke ali morda slane nadeve. Še tople postrežete in uzivate v vsakem grizljaju.
P.S. Jaz jih obožujem z arašidovim, indijskim maslom, domačo nutelo, kokosom ... 

ČAS PRIPRAVE: 30 min 
RECEPT PRIPRAVILA: Sindi Horvat (njen blog)

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek