Hranilna krema za telo

Oceni objavo z 1 do 5:
(5)
Št. ocen: 2

Odlična je za suho in občutljivo kožo. Eterično olje lahko prilagodimo, glede na to kateri vonj nam ustreza. E vitamin je dodan za daljšo obstojnost, v kolikor boste kremo hitro porabili, ga lahko izpustite. 

SESTAVINE:
* 50 g karitejevega masla
* 50 g kokosovega olja
* 50 g kakavovega masla
* 0,3 dcl jojobinega olja
* nekaj kapljic E vitamina v tekoči obliki
* 4-5 kapljic ekološkega eteričnega olja (jaz sem uporabilo sivko)
 
OPIS POSTOPKA: Kakavovo maslo omehčamo nad vodno kopeljo, ostala masla naj bodo na sobni temparaturi. V visoko posodico damo vsa masla in olje ter s paličnim mešalnikom dolgo mešamo da dobimo penasto strukturo. Kremo nato nadevamo v temne posodice in jo hranimo v hladnem prostoru.

ČAS PRIPRAVE: 30 minut
RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Andreja

Odlična je za suho in občutljivo kožo. Eterično olje lahko prilagodimo, glede na to kateri vonj nam ustreza. E vitamin je dodan za daljšo obstojnost, v kolikor boste kremo hitro porabili, ga lahko izpustite. SESTAVINE:* 50 g karitejevega masla * 50 g kokosovega olja * 50 g kakavovega masla * 0,3 dcl jojobinega olja * nekaj kapljic E vitamina v tekoči obliki * 4-5 kapljic ekološkega eteričnega olja (jaz sem uporabilo sivko)   OPIS POSTOPKA: Kakavovo maslo omehčamo nad vodno kopeljo, ostala masla naj bodo na sobni temparaturi. V visoko posodico damo vsa masla in olje ter s paličnim mešalnikom dolgo mešamo da dobimo penasto strukturo. Kremo nato nadevamo v temne posodice in jo hranimo v hladnem prostoru. ČAS PRIPRAVE: 30 minutRECEPT PRIPRAVILA: Malinca Andreja Kakavovo maslo omehčamo nad vodno kopeljo, ostala masla naj bodo na sobni temparaturi. V visoko posodico damo vsa masla in olje ter s paličnim mešalnikom dolgo mešamo da dobimo penasto strukturo. Kremo nato nadevamo v temne posodice in jo hranimo v hladnem prostoru.
Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek