Hranilna krema za telo
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Hranilna krema za telo

1
Odlična je za suho in občutljivo kožo. Eterično olje lahko prilagodimo, glede na to kateri vonj nam ustreza. E vitamin je dodan za daljšo obstojnost, v kolikor boste kremo hitro porabili, ga lahko izpustite. 

SESTAVINE:
* 50 g karitejevega masla
* 50 g kokosovega olja
* 50 g kakavovega masla
* 0,3 dcl jojobinega olja
* nekaj kapljic E vitamina v tekoči obliki
* 4-5 kapljic ekološkega eteričnega olja (jaz sem uporabilo sivko)
 
OPIS POSTOPKA: Kakavovo maslo omehčamo nad vodno kopeljo, ostala masla naj bodo na sobni temparaturi. V visoko posodico damo vsa masla in olje ter s paličnim mešalnikom dolgo mešamo da dobimo penasto strukturo. Kremo nato nadevamo v temne posodice in jo hranimo v hladnem prostoru.

ČAS PRIPRAVE: 30 minut
RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Andreja
* 50 g karitejevega masla * 50 g kokosovega olja * 50 g kakavovega masla * 0,3 dcl jojobinega olja * nekaj kapljic E vitamina v tekoči obliki * 4-5 kapljic ekološkega eteričnega olja (jaz sem uporabilo sivko)    Kakavovo maslo omehčamo nad vodno kopeljo, ostala masla naj bodo na sobni temparaturi. V visoko posodico damo vsa masla in olje ter s paličnim mešalnikom dolgo mešamo da dobimo penasto strukturo. Kremo nato nadevamo v temne posodice in jo hranimo v hladnem prostoru.
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (1)

Janja Kadunc

Uporabljam že kar nekaj vaših izdelkov in sem z njimi zelo zadovoljna.
Ko jih porabim jih vedno znova naročim, ste prijazen tim in sem tudi z vami zelo zadovoljna. Veseli pa me tudi, ker nam nudite veliko zdravih receptov. Ostanite takšne, kot ste, punce. Lp pozdrav celi ekipi Malinca.