Bounty ploščice z višnjami
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Bounty ploščice z višnjami

SESTAVINE:

* 1 skodelica izkoščičenih svežih višenj

* 2 skodelici mletega kokosa

* 3 žlice agavinega sirupa ali medu

* 1 žlička vanilijevega ekstrakta

* 3 žlice kokosovega olja


Obliv:

* 100g kvalitetne temne čokolade

* 1 žlica kokosovega olja



OPIS POSTOPKA:

1. Višnje v blenderju drobno zmeljemo. Dodamo ostale sestavine. Maso razporedimo v kvadratni model in zmrznemo za 30 min.

2. Medtem nad vodno kopeljo stopimo čokolado in kokosovo olje, premešamo in počakamo, da se čokolada malo ohladi.

3. Model vzamemo iz zamrzovalnika in maso narežemo na poljubno velike ploščice.

4. Košček za koščkom potopimo v stopljeno čokolado in postavimo v hladilnik, da se sladice strdijo.

ČAS PRIPRAVE: 40 min

RECEPT PRIPRAVILA: Petra Kavšek 


,* 1 skodelica izkoščičenih svežih višenj ,* 2 skodelici mletega kokosa ,* 3 žlice agavinega sirupa ali medu ,* 1 žlička vanilijevega ekstrakta ,* 3 žlice kokosovega olja , 1. Višnje v blenderju drobno zmeljemo. Dodamo ostale sestavine. Maso razporedimo v kvadratni model in zmrznemo za 30 min. 2. Medtem nad vodno kopeljo stopimo čokolado in kokosovo olje, premešamo in počakamo, da se čokolada malo ohladi. 3. Model vzamemo iz zamrzovalnika in maso narežemo na poljubno velike ploščice. 4. Košček za koščkom potopimo v stopljeno čokolado in postavimo v hladilnik, da se sladice strdijo.
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.