Cvetačni polpeti
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Cvetačni polpeti

SESTAVINE:

* ½ glave cvetače

* ½ čebule

* 2 jajci

* himalajska sol

* poper

* peteršilj

* kokosovo olje



OPIS POSTOPKA: Cvetačo operemo in jo dobro osušimo. Čebulo narežemo na majhne koščke. Nato cvetačo naribamo in damo v večjo posodo. Dodamo čebulo, 2 jajci, sol, poper, peteršilj in vse skupaj premešamo. V ponvi segrejemo kokosovo olje. Oblikujemo majhne polpete, ki jih pečemo približno 2 minuti – obrnemo in popečemo še iz druge strani.

ČAS PRIPRAVE: 30 minut

RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Ana K.  


,* ½ glave cvetače ,* ½ čebule ,* 2 jajci ,* himalajska sol ,* poper ,* peteršilj ,* kokosovo olje , , Cvetačo operemo in jo dobro osušimo. Čebulo narežemo na majhne koščke. Nato cvetačo naribamo in damo v večjo posodo. Dodamo čebulo, 2 jajci, sol, poper, peteršilj in vse skupaj premešamo. V ponvi segrejemo kokosovo olje. Oblikujemo majhne polpete, ki jih pečemo približno 2 minuti – obrnemo in popečemo še iz druge strani.
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.