Veganski bounty

Oceni objavo z 1 do 5:
(0)
Št. ocen: 0

SESTAVINE:
*200 g kokosove moke
*300 ml kokosovega mleka ali rastlinskega mleka po izbiri
*2 žlici eritrtiola (sukrin)
*200 g temne čokolade
*2 žlici in pol kokosovega olja

OPIS POSTOPKA: Najprej vse sestavine razen temne čokolade zmešamo v večji posodi. Z rokami oblikujemo bountyju podobne čokoladice ter jih za 1 uro postavimo v hladilnik ali pa za 20 minut v zamrzovalnik. Medtem stopimo temno čokolado z malo kokosove maščobe in polijemo čez hladne čokoladice. Bountyje postavimo nazaj v hladilnik, da se čokolada strdi. Potem so pripravljeni.

ČAS PRIPRAVE: 45 min
RECEPT PRIPRAVILA:
Janja Pogorelc

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek