Mandljevi keksi brez moke in sladkorja

Oceni objavo z 1 do 5:
(5)
Št. ocen: 3

SESTAVINE: 
* 1,5 skodelice mletih mandljev 
* 0,5 skodelice fine kokosove moke
* 1 žlička cimeta
* pol žličke sode bikarbone
* ščepec soli
* 1/3 skodelice (80ml) medu ali sukrin sirupa
* 1/4 skodelice (60ml) otopljenega kokosovega olja
* 1 žlica psilijuma, raztopljena v 3 žlicah vode
* 2 žlici pečenega mletega lešnika
* po želji oreščki ali marmelada za okras 
 

OPIS POSTOPKA: Vse sestavine pomešamo in naredimo male kroglice, ki jih s prstom pritisnemo, da se sploščijo. Lahko jih okrasimo z mandlji, orehi, lešniki, marmelado... Pečemo na 170 stopinj približno 20minut 

ČAS PRIPRAVE: 40 minut 
RECEPT PRIPRAVILA: Barbara Mitrović 

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek