Losos s popečeno zelenjavo in gobicami

Oceni objavo z 1 do 5:
(4)
Št. ocen: 3

SESTAVINE: 
* 125g lososa
* 125g gob (v mojem primeru sem uporabila šampinjone)
* 1 paprika
* 20g masla
* 1 žlica oljčnega olja
* začimbe: sol,origano,česen,čili po želji
* 1 žlčka kokosovega olja 
* 1 jajce

OPIS POSTOPKA:
 Gobe razrežiemo na manjše dele, papriko pa na rezine. V ponvi segrejemo kokosovo olje in dodajmo zelenjavo in gobe, ter pokrijemo s pokrovko. Čes čas dodajamo zelenjavi sol , česen, origano in po želji čili, ter še malo popečemo da zelenjava dobi lepo barvo. V drugi posodi pripravimo trdo kuhano jajce. Lososa začinimo z začimbami, v mojem primeru je enako začinjen kot zelenjava. Popečemo ga iz obeh strani da dobi lepo barvo. Zelenjavi dodamo 20g masla, lososa pa polijemo z oljčnim oljem, da je bolj sočen. Ko je vse pripravljeno pripravimo na krožniku na rezine narezano kuhano jajce, lososa ter zelenjavo. 

ČAS PRIPRAVE: 30-35 minut 
RECEPT PRIPRAVILA: Monika Ocepek 

 

 

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek