Domača bučna juha s korenčkom

Oceni objavo z 1 do 5:
(0)
Št. ocen: 0

SESTAVINE: 

*1 večja bučka
*2 korenčka
*2 žlici kokosovega olja
* mešanica semen
*poper
*rdeča paprika v prahu

*himalajska sol 
*svež peteršilj in bazilika

OPIS POSTOPKA: 
  1. Pripravimo vse sestavine.
  2. Očistimo zelenjavo in narežemo na manjše koščke.
  3. V posodi segrejemo kokosovo olje, dodamo narezano zelenjavo in dušimo približno 5minut. Po okusu začinimo s soljo, rdečo papriko in poprom – premešamo.
  4. Zelenjavo zalijemo s toplo vodo in zavremo. Juho pustimo rahlo vreti še 10 minut. Medtem časom na drobno narežemo še peteršilj in baziliko.
  5. Ko je zelenjava kuhana, juho odstavimo in jo s paličnim mešalnikom delno spasiramo.
  6. Preden juho postrežemo dodamo še sveže začimbe in posujemo z mešanico semen.
ČAS PRIPRAVE: 45 min

RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Ana K.
 
Pri pripravi recepta sem uporabila mali gospodinjski aparat znamke Braun, ki jih najdeš v vseh poslovalnicah Big Bang po Sloveniji.

 

 

SESTAVINE:  *1 večja bučka*2 korenčka*2 žlici kokosovega olja * mešanica semen*poper *rdeča paprika v prahu *himalajska sol *svež peteršilj in bazilika OPIS POSTOPKA:  Pripravimo vse sestavine. Očistimo zelenjavo in narežemo na manjše koščke. V posodi segrejemo kokosovo olje, dodamo narezano zelenjavo in dušimo približno 5minut. Po okusu začinimo s soljo, rdečo papriko in poprom – premešamo. Zelenjavo zalijemo s toplo vodo in zavremo. Juho pustimo rahlo vreti še 10 minut. Medtem časom na drobno narežemo še peteršilj in baziliko. Ko je zelenjava kuhana, juho odstavimo in jo s paličnim mešalnikom delno spasiramo. Preden juho postrežemo dodamo še sveže začimbe in posujemo z mešanico semen. ČAS PRIPRAVE: 45 minRECEPT PRIPRAVILA: Malinca Ana K.   Pri pripravi recepta sem uporabila mali gospodinjski aparat znamke Braun, ki jih najdeš v vseh poslovalnicah Big Bang po Sloveniji.
Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek