Rožičevi piškoti (brez glutena, brez sladkorja)

Oceni objavo z 1 do 5:
(0)
Št. ocen: 0

Rožičevi piškoti (brez glutena, brez sladkorja) SESTAVINE:
* 2 banani
* 1/4 skodelice chia semen 
* 1/2 skodelice vrele vode 
* 1 žlica eritritola 
* 200 g kokosove moke 
* 1/3 skodelice rožičeve moke 
* 50 g kokosovega olja 
* 45 g grenkega kakava 
* 35 g eritritola

OPIS POSTOPKA: Chia semena namočimo v vrelo vodo. Dodamo pretlačene banane, žlico eritritola, kokosovo in rožičevo moko. Maso zvaljamo na debelino pol centimetra in oblikujemo v poljubne oblike. Piškote damo peči v ogreto pečico na 180 stopinj Celzija za 30 minut. Kasneje naj se piškoti malce ohladijo.

Priprava čoko preliva: stopimo kokosovo olje, dodamo grenek kakav in eritritol. Premešamo in prelijemo piškote. Piškote lahko potresemo z grobo kokosovo moko/brusnicami/svežimi malinami. Po želji :) 

ČAS PRIPRAVE: 60 minut
RECEPT PRIPRAVILA: Špela Kramer Štiglic

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek