Čokoladne palačinke
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Čokoladne palačinke "za aktivne"

SESTAVINE:
* 3 zvrhane žlice PANCAKE praška za pripravo visokobeljakovinskih palačink
* ½ stebla rabarbare
* 3 jagode
* 20 ml bučnega olja
* nekaj melisinih listov
* kokosovo olje

OPIS POSTOPKA: 
1. Prašek za pripravo visokobeljakovinskih palačink BioTechUSA z okusom čokolade stresemo v posodo, prilijemo 50 ml hladne vode in dobro premešamo. Pustimo stati eno minuto. 
2. Ponev premažemo s kokosovim oljem in spečemo manjše palačinke (žlico pripravka za palačinke položimo na ponev, na vsaki strani pecite približno minuto oz. toliko časa, da se naredi zlato rjava skorja).
3. Rabarbaro olupimo, narežemo na manjše koščke in prepražimo na kokosovem olju (4 minute). Jagode očistimo in narežemo na četrtine.
4. Čokoladne palačinke položimo na servirni krožnik, potrosimo z jagodami, s praženo rabarbaro, listi melise in pokapamo z bučnim oljem.

ČAS PRIPRAVE: 20 min
RECEPT PRIPRAVIL: BlažKuha

* 3 zvrhane žlice PANCAKE praška za pripravo visokobeljakovinskih palačink * ½ stebla rabarbare * 3 jagode * 20 ml bučnega olja * nekaj melisinih listov * kokosovo olje   1. Prašek za pripravo visokobeljakovinskih palačink BioTechUSA z okusom čokolade stresemo v posodo, prilijemo 50 ml hladne vode in dobro premešamo. Pustimo stati eno minuto.  2. Ponev premažemo s kokosovim oljem in spečemo manjše palačinke (žlico pripravka za palačinke položimo na ponev, na vsaki strani pecite približno minuto oz. toliko časa, da se naredi zlato rjava skorja). 3. Rabarbaro olupimo, narežemo na manjše koščke in prepražimo na kokosovem olju (4 minute). Jagode očistimo in narežemo na četrtine. 4. Čokoladne palačinke položimo na servirni krožnik, potrosimo z jagodami, s praženo rabarbaro, listi melise in pokapamo z bučnim oljem.
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.