ZA KUŽKE: Domač sladoled - banana, jabolko

Oceni objavo z 1 do 5:
(5)
Št. ocen: 3

Hitro pripravljen domač sladoled, ki je najboljši, če ga pripravite kot lučko. Sladoled je primeren tudi za pse, da se ohladijo v vročih poletnih dneh.
 
SESTAVINE:
* 2 banani
* 1 jabolko
* jogurt brez laktoze
* 1 velika žlica kokosovega olja
* par kapljic limoninega soka
 
OPIS POSTOPKA: Banani in jabolko olupimo, narežemo in damo v blender. Vse skupaj pokapljamo z nekaj kapljicami limoninega soka. Nato v blender dodamo še jogurt in 1 veliko žlico kokosovega olja. Vse skupaj dobro zmiksamo, da dobimo popolnoma gladko zmes. Zmes nato nalijemo v modelčke za lučke in damo v zamrzovalnik za vsaj 3 ure. Količina sestavin je primerna za približno 6 manjših lučk.
 
ČAS PRIPRAVE: 10 minut 
RECEPT SESTAVILA:
 Malinca Alja

Hitro pripravljen domač sladoled, ki je najboljši, če ga pripravite kot lučko. Sladoled je primeren tudi za pse, da se ohladijo v vročih poletnih dneh.   SESTAVINE: * 2 banani* 1 jabolko* jogurt brez laktoze* 1 velika žlica kokosovega olja* par kapljic limoninega soka   OPIS POSTOPKA: Banani in jabolko olupimo, narežemo in damo v blender. Vse skupaj pokapljamo z nekaj kapljicami limoninega soka. Nato v blender dodamo še jogurt in 1 veliko žlico kokosovega olja. Vse skupaj dobro zmiksamo, da dobimo popolnoma gladko zmes. Zmes nato nalijemo v modelčke za lučke in damo v zamrzovalnik za vsaj 3 ure. Količina sestavin je primerna za približno 6 manjših lučk.   ČAS PRIPRAVE: 10 minut RECEPT SESTAVILA: Malinca Alja Banani in jabolko olupimo, narežemo in damo v blender. Vse skupaj pokapljamo z nekaj kapljicami limoninega soka. Nato v blender dodamo še jogurt in 1 veliko žlico kokosovega olja. Vse skupaj dobro zmiksamo, da dobimo popolnoma gladko zmes. Zmes nato nalijemo v modelčke za lučke in damo v zamrzovalnik za vsaj 3 ure. Količina sestavin je primerna za približno 6 manjših lučk.  
Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek