zapri

Teden daril ❤ Preveri akcijske cene >>>

Košarica
slovenian

Tinca Malinca
ti vedno z veseljem pomaga in svetuje!

info@malinca.si

051 244 557

Hrustljavi nageci

Oceni recept z 1 do 5 malinc:
(5)
Št. ocen: 1

SESTAVINE:
*
300g edamca v kosu
* 1 večje jajce ali 2 manjši 
* 4 jedilne žlice razmaščene sezamove moke
* 4 jedilne žlice mletih lešnikov 
* 2 jedilni žlici sezama 
* kokosova maščoba za pečenje 
* sol

OPIS POSTOPKA: Jajce razžvrkljamo in osolimo. V eno skodelico damo sezamovo moko.V drugi zmešamo skupaj mlete lešnike in sezam. Sir narežemo na poljubno velike kocke, debele vsaj 1 cm. Kocke sira najprej povaljamo v sezamovi moki, nato v jajcu in na koncu v mešanici mletih lešnikov in sezama. (Po želji lahko povaljamo še enkrat v jajcu in mešanici. Jaz sem jih samo enkrat in sir ni stekel ven med peko.) V ponvi stopimo kokosovo maščobo in v njej na hitro ocvremo panirane kocke sira.

ČAS PRIPRAVE: 15 minut
RECEPT PRIPRAVILA:
Valentina Virag

SESTAVINE: * 300g edamca v kosu * 1 večje jajce ali 2 manjši * 4 jedilne žlice razmaščene sezamove moke * 4 jedilne žlice mletih lešnikov * 2 jedilni žlici sezama * kokosova maščoba za pečenje * sol OPIS POSTOPKA: Jajce razžvrkljamo in osolimo. V eno skodelico damo sezamovo moko.V drugi zmešamo skupaj mlete lešnike in sezam. Sir narežemo na poljubno velike kocke, debele vsaj 1 cm. Kocke sira najprej povaljamo v sezamovi moki, nato v jajcu in na koncu v mešanici mletih lešnikov in sezama. (Po želji lahko povaljamo še enkrat v jajcu in mešanici. Jaz sem jih samo enkrat in sir ni stekel ven med peko.) V ponvi stopimo kokosovo maščobo in v njej na hitro ocvremo panirane kocke sira. ČAS PRIPRAVE: 15 minutRECEPT PRIPRAVILA: Valentina Virag Jajce razžvrkljamo in osolimo. V eno skodelico damo sezamovo moko.V drugi zmešamo skupaj mlete lešnike in sezam. Sir narežemo na poljubno velike kocke, debele vsaj 1 cm. Kocke sira najprej povaljamo v sezamovi moki, nato v jajcu in na koncu v mešanici mletih lešnikov in sezama. (Po želji lahko povaljamo še enkrat v jajcu in mešanici. Jaz sem jih samo enkrat in sir ni stekel ven med peko.) V ponvi stopimo kokosovo maščobo in v njej na hitro ocvremo panirane kocke sira.

Dodaj komentar
« Nazaj
Potrebuješ mojo pomoč? Pošlji mi svoje vprašanje
Pošlji mi svoje vprašanje in odgovor dobiš v najkrajšem možnem času na tvoj email.