Jabolčna tortica brez moke in mleka

Oceni objavo z 1 do 5:
(5)
Št. ocen: 1

SESTAVINE: 
* 2 jabolki
* 60g mandljeve moke (fina)
* 50g ovsene moke
* 1 žlička pecilnega praška
* ščepec soli
* 40g kokosovega olja
* 20g kokosovega sladkorja
* 55g medu
* 2 jajci

OPIS POSTOPKA:
Jabolka olupimo in narežemo na tanjše lističe. Suhe sestavine premešamo v posodi. Z mikserjem dobro premešamo jajca in sladkor, dodamo še med in kokosovo olje. Mešanici dodamo suhe sestavine in premešamo dokler ne dobimo gladke mase. S peki papirjem obložimo okrogel tortni pekač premera 15cm. Na dno nanesemo nekaj mase, nanjo v krogu polagamo lističe jabolk, zopet premažemo z maso ter dodamo lističe jabolk, zaključimo z maso. Pečemo na 180 stopinj cca 35 min.

Dober tek! 

ČAS PRIPRAVE: 1h
RECEPT PRIPRAVILA: Mojca Perdih

 

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek