Čokoladni browniji z arašidi

Oceni objavo z 1 do 5:
(0)
Št. ocen: 0

SESTAVINE:
* 70 g lešnikove moke 
* 70 g pirine moke 
* 30 g happy cacao mix 
* 1 pecilni prašek 
* 1 ščepec soli 
* 50 g kokosovega olja 
* 1,5 dcl mandljevega mleka (nesladkanega) 
* 100 g arašidov 
* 80 g temne čokolade brez sladkorja Cavalier

OPIS POSTOPKA: V posodi zmešamo lešnikovo moko, pirino moko, pecilni prašek, sol, arašide in narezane koščke temne čokolade. V drugi manjši posodi zmešamo kokosovo olje in mandljevo mleko ter prelijemo čez pripravljeno zmes. Mešamo tako dolgo, da dobimo gosto lepljivo zmes. Po potrebi lahko dodamo malo mleka. Zmes enakomerno razporedimo po pekaču, obloženem s peki papirjem. Pečemo 20 minut na 180 ⁰C. Potresemo s sukrin melis – sladkor v prahu brez kalorij. 

ČAS PRIPRAVE: 40 min
RECEPT PRIPRAVILA: Diabfit Lana - Lana Matjašič Filipič

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek