Čokoladni browniji z arašidi
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Čokoladni browniji z arašidi

SESTAVINE:
* 70 g lešnikove moke 
* 70 g pirine moke 
* 30 g happy cacao mix 
* 1 pecilni prašek 
* 1 ščepec soli 
* 50 g kokosovega olja 
* 1,5 dcl mandljevega mleka (nesladkanega) 
* 100 g arašidov 
* 80 g temne čokolade 

OPIS POSTOPKA: V posodi zmešamo lešnikovo moko, pirino moko, pecilni prašek, sol, arašide in narezane koščke temne čokolade. V drugi manjši posodi zmešamo kokosovo olje in mandljevo mleko ter prelijemo čez pripravljeno zmes. Mešamo tako dolgo, da dobimo gosto lepljivo zmes. Po potrebi lahko dodamo malo mleka. Zmes enakomerno razporedimo po pekaču, obloženem s peki papirjem. Pečemo 20 minut na 180 ⁰C. Dodamo eritritol.

ČAS PRIPRAVE: 40 min
RECEPT PRIPRAVILA: Diabfit Lana - Lana Matjašič Filipič

* 70 g lešnikove moke  * 70 g pirine moke  * 30 g happy cacao mix  * 1 pecilni prašek  * 1 ščepec soli  * 50 g kokosovega olja  * 1,5 dcl mandljevega mleka (nesladkanega)  * 100 g arašidov  * 80 g temne čokolade   V posodi zmešamo lešnikovo moko, pirino moko, pecilni prašek, sol, arašide in narezane koščke temne čokolade. V drugi manjši posodi zmešamo kokosovo olje in mandljevo mleko ter prelijemo čez pripravljeno zmes. Mešamo tako dolgo, da dobimo gosto lepljivo zmes. Po potrebi lahko dodamo malo mleka. Zmes enakomerno razporedimo po pekaču, obloženem s peki papirjem. Pečemo 20 minut na 180 ⁰C. Dodamo eritritol.
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.