Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Zavrti kolo sreče

Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Vpiši svoj email, zavrti kolo in preizkusi svojo srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo do nedelje (4.5.) do polnoči
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone, ter na paketa 1+1 gratis (Maca v kapsulah in Uri kompleks).

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Kokosova torta brez moke in jajc
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Kokosova torta brez moke in jajc

SESTAVINE:
Podlaga:

* 200 g datljev
* 2 dl vode
* Dve žlici presnega kakava
* 1 žlica kokosovega olja
* 200 g mandljeve moke
* pol žlice eritritola
* 1,5 žličke konjak glukomanana

Nadev:
* 400 g kokosovega jogurta
* 300 g skyr jogurta
* 90 g mletega kokosa
* 1 žlica konjak glukomanana
* 1 žlica eritritola
Preliv:
* 1 žlica kokosovega olja
* 2 žlici presnega kakava
* 1 žlica kokosovega sladkorja
* 1 žlička konjak glukomanana
* Kokosov čips za okras

OPIS POSTOPKA: 
1. Datlje za eno uro namočimo v vodo.

2. V mešalniku zmešamo datlje z vodo, presni kakav, eritritol in kokosovo olje. Dobljeno zmes prelijemo v posodo, dodamo mandljevo moko in konjak ter zmešamo z mešalnikom. Če je za vaš okus masa presočna, po želji dodajte mlete mandlje in konjak glukomanan.

3. Zmes prestavimo v tortni model (28 cm premer, lahko je tudi 24) in postavimo v hladilnik.

4. V drugo posodo damo obe vrsti jogurta, mlet kokos, konjak in eritritol. Zmešamo z mešalnikom.

5. Kokosov nadev namažemo na ohlajeno podlago ter postavimo v hladilnik, vmes pa pripravimo čokoladno polivko.

6. Nad paro stopimo kokosovo olje, ki mu dodamo presni kakav, kokosov sladkor in konjak. Ko dobimo homogeno zmes, jo prelijemo po tortici, okrasimo s kokosovim čipsom in za nekaj ur ali najbolje čez noč, postavimo v hladilnik.

RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Mateja

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti