Sadni mafini
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Sadni mafini

SESTAVINE:
* 200g pirine moke
* 50g mandljeve moke
* 2 dl mandljevega mleka
* 3 žlice kokosovega olja
* 2 žlici eritritola
* 200 g svežih jagod
* 1 banana
* 1 vrečka pecilnega praška
* 2 jajci
* limonin sok

OPIS POSTOPKA: 
1. V dve skledi ločimo rumenjake od beljakov.
2. Iz beljakov stepemo sneg.
3. V posodo z rumenjaki dodamo eritritol in limonin sok ter pomešamo.
4. Prilijemo kokosovo olje, dodamo pirino moko in pecilni prašek, dobro pomešamo.
5. Prilijemo še mandljevo mleko in mešamo toliko časa, da dobimo gladko maso.
6. Dodamo stepen sneg, ki smo ga pripravili na začetku.
7. Sadje očistimo in narežemo na manjše koščke, z žlico ga umešamo v maso.
8. Maso enakomerno vlijemo v modelčke in pečemo 25 minut na 170 stopinjah.

ČAS PRIPRAVE: 35 min
RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Ana

* 200g pirine moke * 50g mandljeve moke * 2 dl mandljevega mleka * 3 žlice kokosovega olja * 2 žlici eritritola * 200 g svežih jagod * 1 banana * 1 vrečka pecilnega praška * 2 jajci * limonin sok   1. V dve skledi ločimo rumenjake od beljakov. 2. Iz beljakov stepemo sneg. 3. V posodo z rumenjaki dodamo eritritol in limonin sok ter pomešamo. 4. Prilijemo kokosovo olje, dodamo pirino moko in pecilni prašek, dobro pomešamo. 5. Prilijemo še mandljevo mleko in mešamo toliko časa, da dobimo gladko maso. 6. Dodamo stepen sneg, ki smo ga pripravili na začetku. 7. Sadje očistimo in narežemo na manjše koščke, z žlico ga umešamo v maso. 8. Maso enakomerno vlijemo v modelčke in pečemo 25 minut na 170 stopinjah.
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.