Bananini čokoladni krofki

Oceni objavo z 1 do 5:
(3)
Št. ocen: 2

SESTAVINE: 
* 2 banani
* 70g kokosovega sladkorja
* 145g grškega jogurta (0%)
* 45g stopljenega kokosovega olja
* 2 jajci
* 1 žlička vanilijeve esence
* 240g pirine moke
* 1 žlička pecilnega praška
* 1/2 žličke sode bikarbone
* ščepec soli
* nasekljani koščki čokolade
 
OPIS POSTOPKA: Banane pretlačimo in jim dodamo kokosov sladkor ter jogurt in dobro premiksamo. Dodamo še vanilijo, kokosovo olje, jajca ter zopet dobro premiksamo. V posebni posodi zmešamo suhe sestavine. Te dodamo mokrim in dobro premešamo. Na koncu dodamo še koščke čokolade. Pripravimo pekač za krofe (malce ga naoljimo s kokosovim oljem). V vrečko za brizganje napolnimo maso in jo enakomerno nabrizgamo v modelčke. Pečemo na 180°C, cca 15-20min.

Dober tek! 

ČAS PRIPRAVE: 1h
RECEPT PRIPRAVILA: Mojca Perdih

 

SESTAVINE: * 2 banani * 70g kokosovega sladkorja * 145g grškega jogurta (0%) * 45g stopljenega kokosovega olja * 2 jajci * 1 žlička vanilijeve esence * 240g pirine moke * 1 žlička pecilnega praška * 1/2 žličke sode bikarbone * ščepec soli * nasekljani koščki čokolade   OPIS POSTOPKA: Banane pretlačimo in jim dodamo kokosov sladkor ter jogurt in dobro premiksamo. Dodamo še vanilijo, kokosovo olje, jajca ter zopet dobro premiksamo. V posebni posodi zmešamo suhe sestavine. Te dodamo mokrim in dobro premešamo. Na koncu dodamo še koščke čokolade. Pripravimo pekač za krofe (malce ga naoljimo s kokosovim oljem). V vrečko za brizganje napolnimo maso in jo enakomerno nabrizgamo v modelčke. Pečemo na 180°C, cca 15-20min. Dober tek! ČAS PRIPRAVE: 1hRECEPT PRIPRAVILA: Mojca Perdih Banane pretlačimo in jim dodamo kokosov sladkor ter jogurt in dobro premiksamo. Dodamo še vanilijo, kokosovo olje, jajca ter zopet dobro premiksamo. V posebni posodi zmešamo suhe sestavine. Te dodamo mokrim in dobro premešamo. Na koncu dodamo še koščke čokolade. Pripravimo pekač za krofe (malce ga naoljimo s kokosovim oljem). V vrečko za brizganje napolnimo maso in jo enakomerno nabrizgamo v modelčke. Pečemo na 180°C, cca 15-20min. Dober tek! 
Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek