Snickers rezine

Oceni objavo z 1 do 5:
(0)
Št. ocen: 0

SESTAVINE:
Osnova:
* 150 g ovseni kosmiči
* 80 g ovsena moka
* 35 g stopljeno kokosovo olje
* 20 g vanilijevi proteini
* 50 g med
* 40 g mleko
Karamela:
* 350 g arašidovo maslo
* 50 g vanilijevi proteini
* 40 g med
* neslani arašidi (za povrh)

Čokoldni preliv
* 100g 70% temne čokolade
* 35 g stopljeno kokosovo olje
 
OPIS POSTOPKA:
Osnova: Vse sestavine zmešamo v večji skledi, da nastane kepa. Razporedimo po manjšem pekaču in dobro pritisnemo ob podlogo. Pečemo 14 min na 180 stopinj. Še ko je toplo narežemo na male tablice.
 
Karamela: Vse sestavine zopet zmešamo. Masa je kompaktna. Damo jo na piškotne ploščice in povrh posujemo arašide.
 
Čokoladni preliv: Čokolado in olje postavimo nad vodno kopel, da se stopi…Prelijemo  čez pripravljene ploščice in damo v hladilnik za 2 uri.

RECEPT PRIPRAVILA:
 Gaja Prestor

* 150 g ovseni kosmiči* 80 g ovsena moka* 35 g stopljeno kokosovo olje * 50 g arašidovo maslo * 20 g vanilijevi proteini* 50 g med * 40 g mleko Karamela:* 350 g arašidovo maslo* 50 g vanilijevi proteini* 40 g med* neslani arašidi (za povrh) Čokoldni preliv* 100g 70% temne čokolade* 35 g stopljeno kokosovo olje  OPIS POSTOPKA: Osnova: Vse sestavine zmešamo v večji skledi, da nastane kepa. Razporedimo po manjšem pekaču in dobro pritisnemo ob podlogo. Pečemo 14 min na 180 stopinj. Še ko je toplo narežemo na male tablice.   Karamela: Vse sestavine zopet zmešamo. Masa je kompaktna. Damo jo na piškotne ploščice in povrh posujemo arašide.   Čokoladni preliv: Čokolado in olje postavimo nad vodno kopel, da se stopi…Prelijemo  čez pripravljene ploščice in damo v hladilnik za 2 uri. RECEPT PRIPRAVILA: Gaja Prestor
Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek