zapri

Dnevi izdelkov primernih za LCHF ❤ Preveri akcijske cene >>>

Košarica
slovenian

Tinca Malinca
ti vedno z veseljem pomaga in svetuje!

info@malinca.si

051 244 557
29.99 EUR

Golden Tree 100% naravne whey beljakovine vanilija 1000g

Golden Tree Whey Proteini z okusom vanilije so izdelani  iz 100% naravnega koncentrata sirotkin beljakovin. Telesu služijo kot pomoč za kakovostno regeneracijo, ki je ključna, v kolikor želimo, da se napredek fizičnih aktivnosti pozna tudi na telesu. 

Na voljo: Izdelek je na zalogi

Redna cena: 32,99 €

Akcijska cena: 29,99 €

Nagradne točke Z nakupom pridobiš 28 točk zvestobe. 28 točk = 1,40 €.


Whey beljakovine vanilija 1000g

  • Whey beljakovine vanilija 1000g
  •  Whey beljakovine vanilija
  • Ledena osvežitev

Golden Tree Whey Proteini so izdelani  iz 100% naravnega koncentrata sirotkin beljakovin, naravne arome vanilije in sladila stevia. Telesu služijo kot pomoč za kakovostno regeneracijo, ki je ključna, v kolikor želimo, da se napredek fizičnih aktivnosti pozna tudi na telesu.

Golden Tree beljakovine  okus vanilije (ang. proteini) so sirotkine beljakovine , ki imajo od vseh virov beljakovin najvišjo biološko vrednost in se zato hitro absorbirajo in so lahko prebavljive.

Prednosti uporabe Golden Tree beljakovin:
- brez umetnih barvil in sladil
- brez soje, glutena in gensko spremenjenih organizmov
- odličnega okusa po vaniliji
- primerni za mešanje z vodo in za pripravo zdravih sladic

Beljakovine blagovne znamke Golden Tree veljajo za visoko kakovostne in zdravju prijazne beljakovine, ki se od ostalih beljakovin na trgu razlikujejo  po tem, da ne vsebujejo umetnih barvil in sladil in so napravljene na mlečni osnovi, ki je pridobljena brez uporabe hormonov pri vzreji živine. Beljakovine vsebujejo celoten spekter vseh esencialnih aminokislin, ki jih naše telo potrebuje za normalno delovanje.

Ne vsebujejo umetnih sladil (v ostalih beljakovinah na trgu se namreč pogosto uporablja umetno sladilo aspartam, ki je zdravju zelo škodljivo), ampak so sladkane z naravnim sladilom stevia, ki ima glikemični indeks 0  ter zelo nizko vsebnost ogljikovih hidratov.

Beljakovine so primerne tudi za pripravo zdravih beljakovinskih sladic. S primernimi recepti si lahko tako sami pripravimo zdrave sladice, se z njimi posladkamo brez slabe vesti in poskrbimo, da hkrati nahranijo še naše mišice.

Uporaba Golden Tree beljakovin - vanilija

2 merici (33.3g) beljakovin zmešamo z 200-300ml vode ali mleka, zmešamo ter pretresemo. Zaužijemo po vadbi ali tekom dneva, namesto malice. Lahko uporabimo tudi kot sestavino za pripravo beljakovinskih zdravih sladic. V izdelku je priložena tudi merica.

Sestavine: 100% naravni koncentrat sirotkinih beljakovin, naravna vanilijeva aroma, naravno sladilo stevia
Hranilna vrednost na 100g: 389.5kcal, 7.5g maščobe (od tega nasičene 3.75g), 7.5g ogljikovi hidrati (od tega sladkorji 7.5g), 73.5g beljakovine.
Hranilna vrednost na odmerek (33.3g): 130.5kcal, maščobe (od tega nasičene 1.25g), 2.5g ogljikovi hidrati (od tega sladkorji 2.5g), 24.5g beljakovine.

Neto količina: 1000g
Poreklo: Evropska unija

Izdelek vsebuje laktozo. Izdelek je proizveden v obratu, v katerem se proizvaja tudi oves, ječmen, pšenica, oreščki, jajca, izdelki iz rib, mlečni izdelki ter soja.

Več o 100% naravne whey beljakovine vanilija 1000g najdeš spodaj

O blagovni znamki Golden Tree

Akcijske cene od 20.11. do 26.11.2017. Potem ko so ugotovili, da je trg prenapolnjen z različnimi izdelki, ki imajo vse vrste nezdravih dodatkov, so si obljubili, da naredijo naravne izdelke, ki bodo koristili našemu zdravju. Vsak posameznik v ekipi pa ima dolgoletne strokovne in osebne izkušnje s področja zdravega življenja. So tudi fitnes navdušenci in svoje znanje nenehno nadgrajujejo.  več

Prikaži vse artikle blagovne znamke Golden Tree

Komentarji o 100% naravne whey beljakovine vanilija 1000g

Potrebuješ mojo pomoč? Pošlji mi svoje vprašanje
Pošlji mi svoje vprašanje in odgovor dobiš v najkrajšem možnem času na tvoj email.