Presni čokoladni srčki
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Presni čokoladni srčki

SESTAVINE:
* 3 zvrhane žlice kokosovega olja
* 2 zvrhani žlici presnega kakava v prahu
* 1 zvrhana žlica javorjevega sirupa
* ščep himalajske soli
* dodatki po želji: npr. kokosov čips, goji jagode, suhe brusnice, praženi lešniki, arašidovo maslo, cimet... 

OPIS POSTOPKA: Kokosovo olje stopimo v mikrovalovni pečici ali nad vodno kopeljo. Dodamo kakav v prahu, javorjev sirup ter sol in z metlico temeljito premešamo. Maso prelijemo v silikonske modelčke poljubne velikosti ter dodamo poljubne dodatke. Postavimo v zamrzovalno skrinjo za 10-15 minut, da se čokolada strdi. Nato jih previdno odstranimo iz modelčkov. 

ČAS PRIPRAVE: 20 minut 
RECEPT PRIPRAVILA: Ana Čeperlin 

* 3 zvrhane žlice kokosovega olja * 2 zvrhani žlici presnega kakava v prahu * 1 zvrhana žlica javorjevega sirupa * ščep himalajske soli * dodatki po želji: npr. kokosov čips, goji jagode, suhe brusnice, praženi lešniki, arašidovo maslo, cimet...   Kokosovo olje stopimo v mikrovalovni pečici ali nad vodno kopeljo. Dodamo kakav v prahu, javorjev sirup ter sol in z metlico temeljito premešamo. Maso prelijemo v silikonske modelčke poljubne velikosti ter dodamo poljubne dodatke. Postavimo v zamrzovalno skrinjo za 10-15 minut, da se čokolada strdi. Nato jih previdno odstranimo iz modelčkov. 
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.