zapri

Dnevi izdelkov primernih za LCHF ❤ Preveri akcijske cene >>>

Košarica
slovenian

Tinca Malinca
ti vedno z veseljem pomaga in svetuje!

info@malinca.si

051 244 557
8.99 EUR

Sukrin Sukrin 500g (naravno sladilo brez kalorij)

Sukrin je naravno sladilo, ki je po izgledu in okusu zelo podobno belemu sladkorju, vendar je brez energijske vrednosti - ima 0 kalorij. Primeren je za vse tiste, ki se želijo zmanjšati vnos ogljikovih hidratov ali izgubiti odvečne kilograme.

Na zalogi še 2, zato pohiti!

Na voljo: Izdelek je na zalogi

Redna cena: 9,99 €

Akcijska cena: 8,99 €

Nagradne točke Z nakupom pridobiš 9 točk zvestobe. 9 točk = 0,45 €.


Sukrin 500g (naravno sladilo brez kalorij)

  • Sukrin 500g
  • Sladkor
  • Super sladica

Eritritol, ki ga prepoznamo pod imenom Sukrin je naravni nadomestek belega sladkorja, ki je popolnoma brez energijske vrednosti in ima 0 kalorij.

Eritritol je oblika sladkornega alkohola, ki velja za izjemo, saj ga telo zaradi edinstvene strukture ne more izkoristiti za energijo (je brez kalorij). Tehnično gledano spada med ogljikove hidrate, vendar se v telesu ne obnaša kot sladkorji ali škrob, zato ga telo nespremenjenega izloči z urinom. Pridobljen je z naravnim postopkom fermentacije glukoze, ki prihaja iz gensko nespremenjenega koruznega škroba in se tako uvršča med naravna zdrava sladila.

Sukrin ne vpliva na dvig krvnega sladkorja in inzulina ter je zato  primeren tudi za diabetike. Ne vsebuje umetnih barvil in konzervansov in je brez glutena.

Sukrin je primeren za vse, ki so na dieti z malo ogljikovih hidratov, želijo izločiti ogljikove hidrate iz prehrane, zmanjšati sladkor v prehrani, ne uživajo glutena, želijo zaužiti več prehranskih vlaknin ali imajo kandido.

Prednosti uporabe sukrina:

  • naraven
  • brez kalorij (0 kalorij)
  • po videzu in strukturi zelo podoben sladkorju
  • glikemični indeks 0
  • ne vpliva na dvig sladkorja in inzulina (primeren za diabetike)

Uporaba Sukrina

Sukrin se uporablja kot zdrava različica navadnega sladkorja in ker je podobnega okusa ter strukture ga uporabimo tam, kjer bi drugače uporabili navadni sladkor. Sukrin dosega 75% sladkosti navadnega belega sladkorja, zato ga uporabljamo malo več, v razmerju sladkor:sukrin je 1:1,5. Sukrin je obstojen pri visokih temperaturah, zato je primeren tudi za kuho in peko.

Sestavine:  eritritol
Hranilna vrednost na 100g: energija 0 kcal, beljakovine 0g, ogljikovi hidrati 100g , maščobe 0g (od tega sladkorji 0g, eritritol 100g), vlaknine 0g, sol 0g, vlaknine 0g. 

Neto količina: 500g 
Poreklo: Norveška

Več o Sukrin 500g (naravno sladilo brez kalorij) najdeš spodaj

O blagovni znamki Sukrin

Izdelke Sukrin razvija ekipa norveških nutricionistov, ki se ves čas trudijo slediti načelom zdrave prehrane. Sukrin izdelki so iz naravnih in kakovostnih sestavin ter minimalno procesirani.   več

Prikaži vse artikle blagovne znamke Sukrin

Komentarji o Sukrin 500g (naravno sladilo brez kalorij)

Potrebuješ mojo pomoč? Pošlji mi svoje vprašanje
Pošlji mi svoje vprašanje in odgovor dobiš v najkrajšem možnem času na tvoj email.