Orehovi rogljički

Oceni objavo z 1 do 5:
(0)
Št. ocen: 0

Hitri in preprosti piškoti. Pečene lahko povaljamo v sladkorju v prahu ali pa jih delno pomočimo v stopljeno čokolado.

SESTAVINE:
* 200 g bio masla
* 200 g pirine polnozrnate moke
* 100 g pšenične/pirine bele moke
* 80 g eritritola (lahko uporabite tudi kakšno drugo sladilo)
* 100 g mletih orehov
* 1 jajce

OPIS POSTOPKA: Maslo sobne temperature in vse ostale sestavine na hitro pregnetemo. Testo damo v hladilnik za vsaj pol ure. Oblikujemo rogljičke ali pa palčke in jih polagamo na pekač. Iz teh sestavin prideta prb. 2 velika pekača rogljičkov. Pečemo na 180 stopinjah, 12-14 minut. 

ČAS PRIPRAVE: 30 minut + hlajenje testa 
RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Andreja

 

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek