Češnjev cheesecake
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Češnjev cheesecake

SESTAVINE:

* 300 g izkoščičenih češenj

* 250 g skute

* 100 g maskarponeja

* 250 g jogurta

* 40 g kokosove moke

* 2 jž eritritola
 



OPIS POSTOPKA: Češnje operemo in izkoščičimo. V poljubni skledi zmešamo vse sestavine. Maso razporedimo po pekaču in pečemo 40 minut v predhodno segreti pečici na 180°C. Za lažje in lepše rezanje peciva počakamo, da se malo ohladi in nato narežemo na poljubne kose. Postrežemo in uživamo pa lahko tudi še tople.



ČAS PRIPRAVE: 50 minut (10 minut priprave, 40 minut pečenja)

RECEPT PRIPRAVILA: Sindi Horvat


,* 300 g izkoščičenih češenj ,* 250 g skute ,* 100 g maskarponeja ,* 250 g jogurta ,* 40 g kokosove moke ,* 2 jž eritritola   , , Češnje operemo in izkoščičimo. V poljubni skledi zmešamo vse sestavine. Maso razporedimo po pekaču in pečemo 40 minut v predhodno segreti pečici na 180°C. Za lažje in lepše rezanje peciva počakamo, da se malo ohladi in nato narežemo na poljubne kose. Postrežemo in uživamo pa lahko tudi še tople.
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.