Jabolčna pita brez jajc

Oceni objavo z 1 do 5:
(3)
Št. ocen: 2

SESTAVINE: 
Za testo:
* 250g čičerikine moke
* 1 ščepec soli
* 1 žlica arašidovega masla
* 150g navadnega masla
* 6 žlic vode
Nadev:
* 6 jabolk
* 5 žlic eritritola
* 2 žlici ruma
* cimet (po želji)  

OPIS POSTOPKA: V posodi zmešamo moko, šcepec soli, arašidovo in navadno maslo ter 6 žlic vode. Zamesimo testo ter ga poravnamo v pekač za pite. Naribamo jabolka, jih odcedimo, ter primešamo rum, eritritol ter cimet. Jabolka enakomerno razporedimo po testu. Pečemo v predhodno ogreti pečici približno 45 min na 175 stopinj celzija.

ČAS PRIPRAVE: 30 min
RECEPT PRIPRAVILA: Zdrava Kuhalnica

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek