Power UP z adaptogeni 1+1 gratis

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Zavrti kolo sreče

Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Vpiši svoj email, zavrti kolo in preizkusi svojo srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo do nedelje (4.5.) do polnoči
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone, ter na paketa 1+1 gratis (Maca v kapsulah in Uri kompleks).

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Low carb torta z gozdnimi sadeži
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Low carb torta z gozdnimi sadeži

SESTAVINE:  
Biskvit:
* 2 jajci
* 1 velika žlica zmehčanega masla
* 50g mletih mandljev
* 2 žlici sladila eritritol
* ščep himalajske soli
* 1/2 pecilnega praška
Krema 1:
* 1,5 dl sladke smetane
* 50g mascarpone sira
* 2 dl spasiranih gozdnih sadežev
* 1/2 stroka vanilije
* 2-3 žlice sladila eritritol
* agar agar
Krema 2:
* 2 dl sladke smetane
* 2 žlici sladila eritritol
* 250g mascarpone sira
* 1 žlica instant kave

OPIS POSTOPKA: Biskvit: Beljake s soljo stepemo v čvrst sneg. Rumenjake in sladilo penasto zmešamo. V mlete mandlje vmešamo pecilni prašek v katerega najprej vmešamo rumenjake in nato postopoma še sneg iz beljakov. Pečemo 20min na 200 stopinj.
Krema1: Gozdne sadeže odmrznemo in spasiramo, nato precedimo da se znebimo semen. V posodi zakuhamo sadeže in jim dodamo sladko smetano. Dodamo vanilijo in sladilo. Pustimo da se kuha približno 10minut in pazimo da ne zavre! Ta čas v 1dl vode umešamo želatino in pustimo da nabrekne (uporabite lahko tudi agar agar). Kremo, ki se je kuhala rahlo ohladimo, umešamo mascarpone in želatino. Vlijemo čez biskvit in postavimo v hladilnik dokler se ne strdi.
Krema2:  Smetano trdo stepemo. Mascarpone siru dodamo eritritol in kavo ter premešamo. Smetano in mascarpone previdno zmešamo skupaj in premažemo čez kremo iz gozdnih sadežev. Postavimo v hladilnik še za približno 1uro. 

ČAS PRIPRAVE: 60min + hlajenje
RECEPT PRIPRAVILA: Eva Kruh 
 

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti
Nedavno ogledani izdelki