Orehove podkvice

Oceni objavo z 1 do 5:
(0)
Št. ocen: 0

SESTAVINE:
* 300g bele moke 
* 200g masla 
* 100g eritritola 
* 120g mletih orehov 
* 1 jajce + 1 rumenjak 
Okrasitev:
* temna čokolada 
* nastrgan kokos 

OPIS POSTOPKA: V posodo vsujemo moko, dodamo na kocke narezano maslo, eritritol, jajce in rumenjak ter zmlete orehe. Zgnetemo v testo in ga damo v hladilnik za vsaj 1h. Iz ohlajenega testa oblikujemo majhne podkvice, ki jih polagamo na pekač s peki papirjem. Pečemo jih cca od 8-10 min, pri 180 stopinjah. Ko se ohladijo, konice pomočimo v stopljeno čokolado in posujemo s kokosom. 

ČAS PRIPRAVE: 2h + hlajenje 
RECEPT PRIPRAVILA: Špela Prijatelj

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek