Ribezov kozarček z jogurtom in kvinojo
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Ribezov kozarček z jogurtom in kvinojo

SESTAVINE: 
* 250 g grškega jogurta
* 2 žlici sladila eritritol ali kokosovega sladkorja
* 20 g napihnjencev iz kvinoje – lahko zamenjamo za ajdove kosmiče
* 1 pest ribeza
* 1 pest borovnic 

OPIS POSTOPKA: 
1. V posodi zmešamo grški jogurt s sladilom eritritol.
2. Polovico mase nadevamo v pripravljene kozarčke tako, da napolnimo dno.
3. Na vrh jogurtove kreme nadevamo borovnice in posipamo z napihnjenci iz kvinoje ali ajdovimi kosmiči.
4. Dodamo preostalo polovico jogurtove kreme.
5. Okrasimo s preostalimi borovnicami in ribezom. 

ČAS PRIPRAVE: 10 min  
RECEPT PRIPRAVILA: Diabfit Lana - Lana Matjašič Filipič

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.