Čokoladna torta brez moke

Oceni objavo z 1 do 5:
(0)
Št. ocen: 0

SESTAVINE:
* 170 g 80% temne čokolade
* 140 g masla
* vanilija
* 4 jajca
* 120 g sladkorja v prahu (predlagam, da uporabiš eritritol - sladkor brez kalorij)
* 45 g 100% kakava v prahu 
* 100 g nasekljanih lešnikov

OPIS POSTOPKA: 
1. Čokolado in maslo stopimo nad soparo, ter ohladimo.
2. Z električnim mešalnikom penasto umešamo jajca in sladkor.
3. Dodamo ohlajeno čokolado, kakav in vanilijo ter vse skupaj zmešamo.
4. Na koncu dodamo še lešnike.
5. Za piko na i dodamo vroče sadje (predlagam maline).

RECEPT PRIPRAVILA: 
Taja Cekuta

 

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek