Power UP z adaptogeni 1+1 gratis

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Zavrti kolo sreče

Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Vpiši svoj email, zavrti kolo in preizkusi svojo srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo do nedelje (4.5.) do polnoči
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone, ter na paketa 1+1 gratis (Maca v kapsulah in Uri kompleks).

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Pecivo z bučo in cimetom
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Pecivo z bučo in cimetom

SESTAVINE:
* 270 g pireja muškatne buče
* 50 g kokosovega sladkorja
* 20 g eritritola
* 2 jajci
* 100 ml mleka
* 55 g stopljenega masla
* 1 žlička vanilijevega ekstrakta
* 80 g ovsene moke
* 70 g tapiokine moke
* 60 g kokosove moke
* 20 g vanilijevih proteinov
* 1 žličko sode bikarbone
* 1/2 žličke soli
* muškatni orešček

Posip:
* 2 žlici kokosovega sladkorja
* 1 žlica cimeta
* 1 žlica kakavovih zrn (poljubno)

Krema:
* 150 g kremnega sira z jogurtom (Philadelphia)
* 100 g grškeg jogurta
* 100 g javorjevega sirupa 
* 1 žlička vanilijevega ekstrakta
* 2 žlici Lotus namaza (poljubno)

OPIS POSTOPKA:
Za bučni pire:
Bučo nareži na večje kose in peci na 180°C okoli 20 minut dokler se ne zmehča. Spasiraj s paličnim mešalnikom in odtehtaj 270 g. Če pečica še ni ogreta jo ogrej na 180°C in obloži okrogel pekač premera 20 cm s peki paprijem. Za posip v posodici zmešaj kokosov sladkor, cimet in kakakvova zrna.

Buči dodaj sladkor, eritritol, jajci, mleko, maslo in vanilijev ekstrakt, dobro premešaj.

V drugi posodi skupaj zmešaj ovseno, tapiokino in kokosovo moko, proteine, sol, sodo bikarbono in malo naribanega muškatnega oreščka. To presej v pire buče in vse skupaj dobro premešaj. 

Polovico bučne mase razporedi po pekaču, po njej posuj cimetov posip in nato dodaj še drugo polovico bučne mase. Peci okoli 30 minut ali dokler nož vstavljan v sredino mase na pride ven čist brez mokre mase. Pusti, da se malo ohladi nato pa ga namaži z Lotus namazom.

Za kremo v posodi zmešaj kremni sir, grški jogurt, javorjev sirup in vaniijev ekstrakt. Namaži na ohlajeno pecivo in uživaj!
 

ČAS PRIPRAVE: 1 ura
RECEPT PRIPRAVILA: Dea Kepic

 

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti
Nedavno ogledani izdelki